خوش بحالشون چقدر خوشن انشالله جوجه هم بدن پرندها بیشتر خوشحالت کنن
خوش بحالشون چقدر خوشن انشالله جوجه هم بدن پرندها بیشتر خوشحالت کنن
سلام . مرسی خیلی عالی بود . خوبه که غذاها رو به صورت مخلوط قبول میکنن .
من خودم هم میخوام طبق یه برنامه غذایی غذایی روشا ( طوطی دوستم ) رو یکم تغییر بدم . این برنامه غذایی برای عادت دادن طوطی به خودن غذاهای متنوع هست که از همین مخلوط غذاهای مختلف استفاده میکنه . که حتما تو فروم هم میذارم .
اگه برای این غذایی که درست کردی یه تاپیک جدا تو بخش آشپزی برای طوطی سانان ایجاد کنی خیلی بهتره.. که بین پست های تاپیک معرفی طوطی هات گم نشه .
آشپزی برای طوطی سانان
یکم توضیح بهش اضافه کنی هم که دیگه فوق العاده ست![]()
سلام عزیزمسلام عجب سالادی درست کردی ها منم دیگه همین کارو میکنم
ببینم باهم مخلوط کنم میخورنالبته کوچولوهای من هرچی بهشون بدی میخورن حتی سنگ
جدی جدی سنگم میخورن ها البته مخلوط صدف ریز شده یه جور سنگ های ریزی هم داخلش هست نمیدونم چیه(از دامپزشکی خریدم واسه قناری های پدرم که ازش جلوی اینا هم ریختم دکتره گفت کمبود کلسیم رو جبران میکنه نمیدونم)
اگر پرنده عادت داره خیلی راحت قبول میکنه اون صدفها و سنگریزه های مخصوص هم خیلی خوبه هم از نظر مواد معدنی و هم از نظر کلسیوم و...موفق باشی دوست خوبم
ممنون حسین آقا امید به خدا ان شالله،بی صبرانه منتظرم
سلام عزیزم،اوایلش زیاد تحویل نمیگرفتن اما چند بار که مجبور بودن تست کنن و پی بردن به طعمه لذیذشسلام . مرسی خیلی عالی بود . خوبه که غذاها رو به صورت مخلوط قبول میکنن .
من خودم هم میخوام طبق یه برنامه غذایی غذایی روشا ( طوطی دوستم ) رو یکم تغییر بدم . این برنامه غذایی برای عادت دادن طوطی به خودن غذاهای متنوع هست که از همین مخلوط غذاهای مختلف استفاده میکنه . که حتما تو فروم هم میذارم .
اگه برای این غذایی که درست کردی یه تاپیک جدا تو بخش آشپزی برای طوطی سانان ایجاد کنی خیلی بهتره.. که بین پست های تاپیک معرفی طوطی هات گم نشه .
آشپزی برای طوطی سانان
یکم توضیح بهش اضافه کنی هم که دیگه فوق العاده ستدیگه عاشقش شدن و اگه واسشون یه قابلمه هم بذارم میخورن
اولش شاید سخت باشه اما بعدش لذت بخشه تغییر دادن ،ان شالله امادش میکنم میذارمش
مرسی که سر زدی
سلام
وااای چه خاکی گرفته اینجا
امشب یه چیزجالب پیدا کردم تو گنجینه خاطراتم عکس گرفتم تا شما عزیزان هم ببینید
اینی که الان عکسهاشو میبینید متعلق هست به 14/15 سال پیش اولین تجربه من توی نگه داری فنچ بود بعد جوجه ها 2تا یزرگ شدن این دوتا مردن منم دلم نیومد بندازمشون گذاشتمشون توی الکل تا همیشه بمونن در کنارماولین تجربه خیلی لذت بخش بود
ویرایش توسط aramesh : 12th January 2015 در ساعت 01:21 AM
وای
دانشمندی بودید و نمیدونستیم![]()
سلام دوستان
عکسهای جدید لوســــــــــی خانعاشق ژست گرفتنه
![]()
روکــــی جان بعد از یک پرریزی و تو لک رفتن شدید اما یه تغذیه توپ و حسابی داره مراحل آخر این دوران رو سپری میکنه و تقریبا 95% رو پشت سر گذاشته بچه خیلی اذیت شد
تو لک رفتنش مصادف شد با شروع امتحانات خداکنه مشروط نشه
خخخخ
این چرا اینجوریه؟ انگار به جای پر روی بدنش یه پارچه ی یک تیکه داره![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.