سلام
در مورد جا به جایی اکواریوم دوستان نیاز به کمک و راهنمایی دارم.
اکواریوم 600 لیتری
با تشکر
سلام
در مورد جا به جایی اکواریوم دوستان نیاز به کمک و راهنمایی دارم.
اکواریوم 600 لیتری
با تشکر
سلام
اول 30 درصد آکواریوم آب تازه در محلی که آکواریوم رو میخوای ببری آماده کن
به تعداد نیاز بشکه تهیه و آبهای تانک رو داخلشون خالی کنید تا بتونی ماهیها رو بگیری و هر کدوم رو جدا گانه تو یه پلاستیک بزاری و اکسیژن بزنی و مرجان ها رو هم هر کدوم تو یه پلاستیک بزارید
بعد جمع کردن لایوراکها و چیدن داخل یخدون تانک رو جابجا کنید
بعد قرار دادن تانک در جای خودش پنج سانت آب بریزید و شنها رو بریزید داخل تانک و کم کم همراه با برگردوندن آبها به داخل تانک لایوراکها بچینید
بعد واتر پمپ رو روشن کنید و آب کسر شده رو از آب تازه بریزید و بعد ساف شدن آب بقیه آب تازه رو سیفون کنید
نکته ها :
بعد جابجایی تانک ماهیها رو تو یه بشکه آب بزارید و داخلش سنگ هوا روشن کنید
بعد تکمیل کار از باکتری زنده و هر روز تا یه هفته استفاده کنید
مدیای داخل سامپ به هیچ عنوان نباید از آب خارج باشن و اگه بیشتر از چهار ساعت کار طول کشید باید به اونها هم هوارسانی کنید وگرنه باکتریهای داخلش از بین میرن
حتما پارامترهای آب رو کنترل کنید که سیکل به هم نخورده باشه
send by tapatalk
چگونه یک تانک rimless به ابعاد 70*60*120 درست کنم ؟کسی تجربه اس رو داره ، از پل زدن تو تانک منتفرم ؟![]()
سلام
ممنون جناب نوروزی
مدیا که ندارم. باکتری حتما استفاده میکنم
ماسه کف تانکو خالیش کنم و بعد جابجایی دوباره وارد تانک بشه تو این جابجایی باکتریها چی میشن؟تاثیر زیادی رو پارامترهای اب نمیذاره؟
اگه از ماسه جدید استفاده کنم بهتر نیست؟
با تشکر
سلام
من تجربه ساخت چنین ابعادی رو ندارم ولی چند تا راه کار داره
اول که شیشه های بغل رو لبه داخل و چپ و راستش رو باید یکطرفش رو بدید براتون الماس بزنن و اصطلاحا دیاموند کنن و بعد یه حالت مثلثی به وجود میاد که داخلش پر چسب میشه و مقدار کمی نیاز پیدا میکنه که چسب روی هم قلمبه باشه
کف تانک رو هم حتما باید پل بزنید و بالاش رو دورتادور رو میتونید پل بزارید که از وسط تانک پل نداشته باشه ، شیشه رو هم اگه هیچ پلی نمیخوای بزنی باید 20 میل بگیری که یه وقت خونه رو آب برنداره و درست کردنش با شیشه 10 میل کمی ریسک داره
این تانک زیر رو نگاه کن هیچ پلی نداره ولی شیشه اش 20 میله و چسبی که اونها در اختیار دارن اینجا موجود نیست و اگه باشه قیمت خیلی بالایی حدود هر تیوپ 120 تومن رو داره
![]()
سلام
شنها رو به خاطر کثیف کردن آب اگه میخوای عوض کنید دو کیلو مدیای خوب مثل سیفورکس و یا 5 کیلو ایستا بگیر بزار 10 الی 15 روز تو سامپ باشه که باکتریها داخلش تکثیر بشن و بعد جابجایی اونها رو دوباره تو سامپ بزار و بعد یک ماه کم کم درشون بیار حتی شنها رو هم نمیخوای عوض بکنی اینکار رو انجام بده خیلی خوبه و بعد جابجایی شنها رو با آب خود آکواریوم بشور تا لای و آشغالی اگه داره تمییز بشه و دیگه احتیاجی به تعویضش نیست
برایت ول مدیا کورال داره اگه گیرت بیاد
میدونی، اونجوری سرحال نیست ،دو تا سنگ داشت، براش یه سنگ جدید هم گذاشتم اما خودشو خیلی نمی چسبونه، راه هم نمی ره بگم جاش بده،عصری برم خونه عکس می ذارم ازش، اونجوری که باید و شاید باز نمی شه، پارامترها همه خوبن، فقط یه ذره نیترات دارم که موردی نداره اونم، کمه، دوتا اسکانک دارم که توش لونه کردن ولی باز دلچسبم نیست، نورشم خوبه، نمی دونم چرا باز کامل نمی شه و پُف نمی کنه
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
دوست عزیز این اک بایدهم تسمه بزاریدهم پل وگرنه همونجور که اقای نوروزی گفتند باید شیشه٢٠استفاده کنی که این هم مشکلاتش زیاده وزن زیاد ,دردسر ساخت,قیمت بالا وهمچنینتاحدودی کدرتر بودن بهتره که باهمون شیشه ده درست کنیددور تا دور پایین وبالا را تسمه ده سانتی بزنید وپایین را دوعددپل سی سانتی یاحداقل یکی چهل سانتی وبالا راهم حداقل یک پل سی سانتی بزنید
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)