سلام اقا سهیل
نوری که برای رف انتخاب کردی به نظرم به صورت چشمی ضعیف میاد ...ابعاد رفیوجیوم و نوری که انتخاب کردید رو هم ذکر کنید
سلام اقا سهیل
نوری که برای رف انتخاب کردی به نظرم به صورت چشمی ضعیف میاد ...ابعاد رفیوجیوم و نوری که انتخاب کردید رو هم ذکر کنید
حجم رفیوجیومت خوبه و نوره رف هم بد نیست ولی وقتی گیاها زیاد بشن نور به پایین نمیرسه ... من خودم قبلا ال ای دی پاور 6 عدد 10 وات داشتم ولی قدرت نفوذش کمه .الان هم از 3 عدد مهتابی اف پی ال ، 1 دونه آفتابی و 2 تا مهتابی که همشون 36 وات هستند استفاده میکنم که باز هم وقتی گیاه هام یه خورده زیاد میشن نور به پایین نمیرسه و زود تر باید حرص کنم ... اگه خواستی ال ای دی بگیری یه 100 وات یا 80 وات بگیر .... من برای رفیوجیوم اگه بخوام نوره جدید بگیرم متال میزارم ... البته مشکل گرما رو باید با فن برطرف کرد
سلام سهیل جان رف جدید مبارک باشه هم جاش خوبه هم سایزش میتونی به عنوان یه تانک نانو جانبی هم ازش استفاده کنی . فقط اگه میخوای رف اکتیوی داشته باشی حتما باید نورت مناسب باشه وگرنه گیاهات رشد که نمیکنن هیچ امکان از بین رفتنشون و تولید بیشتر نیترات هم وجود داره. نور رف شب روشنه که قیمت پول برق در کمترین تایم هزینست پس نگران نباش.![]()
سلام اقای نوروزی عزیز
من رفیوجیومم120 لیتره، به دلیل ارتفاع زیاد 55 که 50 سانت ابگیری میشه معمولا بهد از یک ماه نور به کف نمیرسه مگر اینکه تو رف دست ببرم ، حرص کنم یا یه مقدار سطح گیاه ها رو ببرم پایین ... نوره متال هم دیدم نفوذش خیلی از مهتابی بهتره فقط هزینه برق و گرمایی که داره یه خورده دلسرد میکنه...
سهیل جان به نظرم ال ای دی 50 وات یا بالاتر که لنز هم داشته باشه هم نفوذش باید خوب باشه هم مصرفش کمه
نمیدونم سهیل جان من زیاد از الکترونیک سر در نمیارم ولی قبلا من یه ال ای دی 30 وات که با 12 ولت درایو میشد داشتم به نظرم باز هم با 30 وات 220 یکی نیست البته نمیدونم شاید مصرفش یکی باشه
سلام
ولت و وات با هم فرق دارن
ال ای دی ها معمولا 12 ولت هستند یعنی برقی که میخواهیم بهش وصل کنیم بیاد 12 ولت باشه حالا اگه یک ال ای دی باشه همون 12 ولته و اگه 100 تا ال ای دی باشه بازم همون 12 ولته
ولی هر ال ای دی به طور مثال 0.5 وات برق مصرف میکنه و وقتی دوتا ال ای دی بشن میشه 1 وات و 100 تا ال ای دی باشن میشه 50 وات و درایور رو باید به تعداد ال ای دی ها انتخاب کنیم و وقتی 50 وات مصرف برقمونه باید یه درایور انتخاب کنیم که خروجیش 12 ولت برق داشته باشه و 50 وات هم قدرتش باشه
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)