من میخوام یه آک دست دو بخرم
فروشنده میگه قبلا آک آب شور بوده و الان آب شیرین و لایو راک هایی که در آب شور بوده الان به عنوان صخره داره تو آب شیرین استفاده میکنه و بهم گفت اگه بخوای یه دارویی هست که وقتی به آب بزنی این صخره ها به لایو راک برمیگردن
این امکان داره؟
سلام
آره هست اما اونا دیگه کلاً مرده ان، من هم دست دوم خریدم و لایوراک هامو فقط با آب شیرین شستم و فقط حدود ۳۰ ساعت توی آب شیرین گذاشتم، همین کارم داغونشون کرد و الان بعد از ۴-۵ ماه تازه بعضیاشون دارن یه ذره رنگ عوض می کنن، اگه تانکش نسبت به قیمتش خوبه و به درد می خوره اون سنگها رو بده خودش و سنگ جدید و تصفیه شده بخر. لایوراک برا سیکل آب و تصفیه پارامتر های مضر خیلی مهمه.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
تنها راه ای که میشه سنگ مرده رو دوباره به لایو راک تبدیل کرد زمانه دوست عزیز ... تازه این دد راکهایی که فرمودید باید در شرایط خوب باشن و در همان اکواریوم مقداری لایو راک موجود داشته باشه تا میکرو ارگانیسم هایی که روی لایو راک وجود داره بر روی سنگهای مرده بوجود بیاد ... اون محلولی هم که فروشنده گفته احتمالا برای بنفش کردن لایو راکه .و یا باکتری بوده .... اینو هم مد نظر بگیرید که بنفش بودن لایو راک یکی از نشانه های زنده بودن سنگه که به نظر من اصلا مهم نیست ..چون صخره مرده هم در شرایط مطلوب باشه بنفش میشه....
سلام
برای آکواریوم فقط ماهی یا فیش اونلی نیترات 20 خوبه و ماهیها معمولا نیترات 50 رو هم تحمل میکنن
شما با آب ro سیفون بزن و هر بار 30 درصد و دوبار در هفته تا کم کم بیاد پایین ، پایین آوردن یک باره نیترات یا هر پارامتر دیگه ای حالت شک داره و خودش باعث مرگ میشه
سلام
شوری بین 1.022 تا 1.025 نرماله و برای تانک ریف بهتره روی 1.025 ثابت نگهش داری
سلام
شقایق سنگ جزو حساس ترین نوع مرجان هستش و نمیشه گفت که امکان ترمیمش هست یا نه ، این امکان وجود داره ولی همین که خراب شدنش متوقف شده خودش جای خوشحالیه
بله میشه ولی همونطوریکه دوستان گفتن نیاز به زمان داره که بین شش ماه و بیشتر زمان میبره و هواست باشه لایوراک مرده کیلویی دو الی سه هزارتومن بیشتر نیست
send by tapatalk
دوستان کسی برای واتر پمپ ما رو راهنمایی نکرد
دوستان من تا آخر ماه یه دستگاه تصفیه آب می خوام بخرم
کسی توی تهران یه نمایندگی درست و حسابی که بنداز نباشه سراغ داره؟
کمی راهنمایی هم می خوام
در موردش هیچی نمی دونم که بخوام جلوی تقلب فروشنده رو بگیرم
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام دوست عزیز بهتره که حضوری برین خیابان سعدی و مدلهای مختلفی از دستگاه ها رو ببینید اینجوری بهتره.
در ضمن تصفیه فکر کنم که چیز خاصی داشته باشه که بخوان بهت بندازن !فقط یدونه فیلتر ممبرانشه که بتونی مارک فیلمتک گیر بیاری بهتره.قیمتشم که بستگی به خودت داره که هم برای خونه میخوای و یا فقط تانک که اگه برای خونه بهخوای یه فیلتر ششم که املاح رو به آب برمگیردونه باید بگیرین.
ممنون
سلام
خوب با كمك دوستان و الگو برداري از روي آكواريم هاي بچه ها خصوصا آقاي نوروزي من تانك رو جمع كردم و ميخوام واسه آب گيري اقدام كنم چند تا سوال دارم اگه لطف كنيد ممنون ميشم
1- من شن رو ميشورم و به تانك اضافه ميكنم يه مقدار لايوراك مرده دارم از تانك قبلي مونده بيرون آب بوده اما با آب شيرين نشستم فقط گذاشتم كنار 5 ماه ميشه اينارو كف بچينم يا استارتر بزنم باشه بعد يك هفته ديگه لايوراك اضافه كنم بهتره در ضمن واسه اضافه كردن لايوراك هاي اصلي و چيدمان كي بايد اقدام كنم
2- رفيوم رو هم پر كنم ولي فعلا به سيستم وصل نميكنم تا يكم راه بيفته نور واسه رفيوم رو تا چند وقت 24 ساعته روشن باشه خوبه
3- اسكيمر و بقيه وسايل چرخش آب هم مثل موجساز بايد روشن باشه ديگه
در ضمن من آب ro استفاده ميكنم دستگاه تصويه دارم
انشاء اله يكم كه آكواريم راه افتاد حتما يه تايپيك ميزنم ولي الان چيزي واسه نمايش و ارائه ندارم آكواريم خالي و سوت و كوره![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)