با سلام خدمت اعضاء انجمن.من درخصوص تشخیص سایز دیسکس(اینچ) راهنمایی میخوام، اگر لینکی وجود داره برام قرار بدید اگر هم نه یه مقدار توضیح لطفاً.
با سلام خدمت اعضاء انجمن.من درخصوص تشخیص سایز دیسکس(اینچ) راهنمایی میخوام، اگر لینکی وجود داره برام قرار بدید اگر هم نه یه مقدار توضیح لطفاً.
سلام و درود
فکر کنم این تاپیک بتونه کمکتون کنه.
http://www.parsipet.ir/thread30937.html
دوستان با اجازه یه توضیح کوچیک هم بنده بدم . بله هر اینچ همواره معادل 25.4 mm بوده و هست اما دیسکس هایی که از مالزی میاد دم ماهی رو حساب نمیکنن و تایلندی ها بخصوص بار اسورتدشون دم ماهی هم حساب میشه و اون دیسکسی که به اسم 2 اینچ میاد واقعا بیشتر از 2.5 سانت نیست. از طرفی قیمت 2 اینچ مالزی با 4 اینچ تایلند برابری میکنه البته بسته به شرکت قیمت ها متفاوته... ولی نهایتا با توجه به سایز / کیفیت و همه چی بنظر میاد حرف مالزی ها صحت داره و دم ماهی حساب نمیشه.
موفق باشید.
این مشکل از وارد کننده های دیسکسه دوست عزیز . تو تایلند و مالزی کسی جرات نداره بر خلاف تعهدش ماهی کوچک تر بفرسته ... وارد کننده های ایرانی هستند که دیسکس ۱.۵ اینچ میخرن و به اسم ۲ و ۲.۵ به ایران میارن .
سلام دوستان عزیز.من 25 عدد ماهی دیسکس دارم که ترسو شدن .شرایط آب عالی نور عالی غذا دو وعده تترا و ارتمیا میدم..فیلتر سطلی هم دارم سیفونم هفته ای یک بار انجام میدم.من 4 هفته هست که این ماهی ها رو از دو مغازه خرید کردم.که باهم خوب هستن .فقط وقتی میخوام بشینم جلوی تانک نگاهشون کنم مخفی میشن. یا یه دفه فرار میکند.
سلام دوسته عزیز.تا دوستان بیان راهنمایی کنن من هم با اجازه نکتهایی که به نظرم میرسه رو میگم.شاید از نظر شما همه شرایط مساعد باشه ولی با گذاشتن عکس بیشتر میشه راهنمایی کرد.وجود نیترات و امونیاکوبهم خوردن سیکل.وجود نور زیاد.وجود برق تو اکواریوم و انگلهای پوستی و ابششی و خیلی مسایل دیگه هست.ولی اگه تمام مواردو چک کردید و موردی نبود.به ماهی زمان بدید.تا به مرور به شرایط پیرامونش عادت کنه.سعی کنید غذا دهی رو سر ساعت معین و در یک نقطه خاص از اکواریوم بدید.و به اقول معروف ماهی رو شرطی کنید.که با دیدن شما واسه غذا بیاد بالای سطح اب.و اگر میتونید رو برو تانک بشینید هروز تا شمارو ببینن.انشالا با مرور زمان از وجود دیسکسهاتون لذت وافی و کافی رو میبرید
با عرض سلام خدمت شما و دوستان عزیز...من 25 ماهی دیسکس 4 هفته پیش به صورت گله ای خرید کردم.و تمام نکات آب به آب و دما و کیفیت آب با کیفیت بالا فراهم کردم.2وعده غذا میدم تترا وارتمیا سیفون هفته به هفته انجام میشه.فیلتر سطلی ایهایم دارم نور تانک صبح روشن میشه تا شب قطع میشه.تانک بزرگ هست و جای برای مخفی شدن کامل دارن.شرایط ماهی ها عالی وغذا خور ....تنها مشکل من آین هست که ماهی ها ترسو هستن و فرار میکنند..مثال وقتی دارم نگاهشون میکنم و هیچ مشکلی نیست به یک باره دیوانه وار فرار میکنند.به لوازم تو تانک میخورند..بعد مدتی باز میان بیرون ولی باز تا یکیشون فرار میکنه بقیه دیوانه وار فرار میکنند..در ضمن ماهی ها با هم مشکلی ندارن.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)