اگه نمیشه اسکیمر رو داخل آک گذاشت چرا این اجنبی ها این کار رو میکنن !؟
Tunze Nano Reef Pack 200 | reef tools
![]()
نه من ۴ تا ۵۰ در ۵۰ دارم
یه کفی ۵۰ در ۵۲
نه برای سامپ میتونم از شیسه ۴ میل هم استفاده کنم اسراری به ۱۰ میل بودن ندارم
دوست عزیز من اینقدر میگم اندازه دقیق میخوام شما اینجور اندازه میدید پیام قبلی را دادم تا مطمؤن باشم .اک شما اندازه اش۵٢×۵٠×۵١هست.شمایه شیشه ١۵×۵٠ودوتا١۴×۵٠ده میل,یکی شیشه مشکی یا قهوه ای ۵٠×۵٠ده میل.دوتاشیشه١۴×۴۵ویکی هم١۴×۴٣چهار میل بگیرید.شیشه رنگی را سمت چپ قسمت بالایک سوراخ٣۵یا۴٠میل میزنید که چهار سانت از کنار فاصله داشته باشه ووسط سوراخ جایی باشه که میخواید سطح اب باشه.سمت راست شیشه یک سوراخ ١۵میل بزنید اون هم از کنار چهار سانت فاصله داشته باشه ویک سانت پایینتر از سطح اب باشه.وشیشه ای که الان دارید را پشت سامپ بزارید.سامپ را هم نمیخواد چهارتا خونه بکنید شیشه اولی۴۵×١۴ را از چپ به فاصله سه سانت از کف وپانزده سانت ار کنار بزاریدوشیشه دومی ۴٣×١۴از کف سامپ به فاصله دوسانتی شیشه اولی بزارید.وشیشه اخری را هم از راست پانزده سانت واز کف سه سانت بزارید.اینجوری نه از فضای اکتون کم کردید وچون سامپتون هم نصبتا بزرگ هست و یکم دورتر پارامترها بهم میریزه وبعدها اگه خواستید چیزی به سامپتون اضافه کنید جای مناسبی داریدومهمتر از همه عرض اکتون هم خیلی خوب میشه .در صورتی که همه این شیشها بیست هزار تومان نمیشه.اگرم کل این شیشها را هم بزارید کنار واز نو شیشه شش میل ویک دست هم بگیریداون هم سی هزار بیشتر نمیشه ولی فرقی نمیکنه چه سامپ را اضافه کنید چه یک سره باشه فقط یکم چسب بیشتری بکار میره وبهتره همین شیشها را استفاده کنید.چسب هم حتما بین شیشها بزنید وگوشهاش چسب کمتری بزنید که همونجور که خودتون گفتید نمای خوبی داشته باشه وزیاد چسب روی هم نباشه.
سلام دوست عزیز
به نظر من 10 سانت از عرض اک را برای سامپ اختصاص بدی کافیه
اک منم به همین شکل 10 سانت از عرض را یرای سامپ جدا کردم
فکر میکنم اینطوری اصولی تر و راحت تر باشه برای این ابعاد تانک
سلام
شما اول اسکیمر انتخاب کنید و با توجه به ابعاد اسکیمر اقدام به جدا سازی کنید
والا موندم چه کنم !
دارم به این فکر میکنم که اصن یه سامپ نانو درست کنم بزارم تو کمدش خیال خودمو راحت کنم .
احتیاج به یه سوراخ کف گوشه دارم اگر اشتباه نکنم . اگر اشتباه میکنم دوستان بگن
بله به این هم فکر کردم که خونه ای که میخوام اسکیمر رو بزارم کوچیک نشه
یه سوال اسکیمر باید تو مرحله چندم سامپ قرار بگیره ؟
ویرایش توسط meis@m : 26th December 2014 در ساعت 09:40 PM
دوستان میدونن این سامپ به چه صورته ؟ چطوری باید بسازمش
![]()
ویرایش توسط meis@m : 26th December 2014 در ساعت 09:52 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)