سلام دوست عزیز به پارسی پت و جمع ما خوش اومدید
استفاده ال ای دی های فله ای تو بازار یه کار اصولی نیست چون هیچ دیتا شیت مشخصی ندارن و نمیشه فهمید که چند کلوین و دارای چه فرکانسی هستند ، ال ای دی های مخصوص آب شور یه چیزی حدود سه ملیون تومن قیمت دارن
بهترین و ثابت شده ترین نور برای آکواریوم آب شور استفاده از متال 14500 کلوین به همراه مهتابی اکتنیک 22000 کلوینه که یه چیزی حدود یه تومن در میاد
پیشنهاد من به شما اینه که شما بخشهای مختلف سایت رو بخونی و اطلاعات خودت رو در باره آب شور بالا ببری چون بدون اطلاعات وارد آب شور شدن مساویست با تلفات و سوء استفاده از شما توسط بعضی از مغازه دارن محترم ، سعی کن سوال هر موضوعی رو هم تو بخش خودش بپرسی مثلا همین بحث نور برای خودش تایپیک داره
موفق باشی
send by tapatalk
من یه دلقک اسلاریس داشتم که همیشه از ترس دلقک آتشینم روی آب شنا می کرد صبح که پا شدم دیدم کلا ازش خبری نیست نه بیرون آکواریوم افتاده و نه کف آکواریوم چندتا خرچنگ بین سنگ هام هست احتملاش هست دلقک آتشین کشته باشتش و خرجنگا خورده باشنش یا مرده؟ رفته بین سنگ ها واسم خیلی عجیب حوصله به هم زدن سنگ هام و گشتن زیرشون رو ندارم![]()
سلام راه از بین بردن جلبک مویی چیه؟
با سلام خدمت اساتيد
ميخوام يه اك مثلث كه ٢ ضلعش ٩٠ درجه گوشه اتاق بچسبه و فقط يك ضلع جلو ديد داشته باشه و سامپ هم پشت اك درس كنم و فقط شقايق موكتي خليجي و دلقك بزارم و مديا هم نميخام استفاده كنم هرچند مديا زياد دارم
الانم هم اب اماده دارم شن هم دارم سنگ دارم ولي خيلي كمه پمپ هم دارم نور هم موقتي دارم ميمونه خوده اك خواهشن اگه كسي نظري ايرادي داره نسبت به اين طرح بگه چون نميدونم اك مثلث چه مشكلاتي ممكنه داشته باشه،
ممنون.
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
ویرایش توسط اسدی راشدی : 23rd December 2014 در ساعت 03:18 PM
دوست عزیزببخشید من جواب میدم استاد نیستم, اصلا نمیشه اک مثلثی درست کرد که دوضلعش نود درجه باشدولی اگه منظورتون یه ظلع نود درجه است اون دو ظلع را باید یه تسمه از بالا تا پایین باشه چون زاویه کم برای بعضی از ماهیها مشکل پیش میاره.منظورتون از پشت تانک ضلع که به سه گوش دیوار میخوره هست؟اندازه هر ضلع میخواید چقدر باشه
ویرایش توسط شادکامی : 23rd December 2014 در ساعت 05:39 PM
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)