با عرض سلام و تشکر
جناب رضایی و باقی اساتید محترم خیلی مفید و فنی بود
سوالی داشتم در مورد اسکیمر !!! ایا اسکیمر برای تانک آب شیرین تاثیری داره؟ چه برای سلامت ماهیا یا کیفیت و شفافیت آب ؟!
ممنون از راهنماییاتون
دلیل استفاده از اسکیمر عدم امکان سیفون های سنگین هفتگی در آکواریوم آب شوره . تانک دیسکس چنین محدودیتی نداره . تصفیه بیولوژیک (فیلتر سطلی یا سامپ) برای دیسکس کافیست
سلام یه تانک مناسب برا نگهداری 4تا دیسکس میشه بگید و چه شیشه ای و چه چسبی ؟ ممنون میشم
با سلام خدمت جناب رضایی و دیگر اساتید
کسی این روش لوله ها رو تست کرده به جای اورفلو ؟ صدای خرخر آب نمیده؟ شنیدم اگر به جای کف اکواریوم شیشه جداره را برای خروجی سوراخ کنیم صدای خرخر نمیده! درسته؟
در کل راهنمایی میخوام برای ساخت سامپ و تانک! مخصوصا برای قطر سوراخ های خروجی و ورودی
اندازه تانک هم :
ارتفاع : ۸۰
عرض : ۴۰
طول : ۱۶۰
خیلی خیلی سپاسگزارم
با سلام مجدد
بابک جان با توجه به سایز اکواریومی جدیدی که دارم درست میکنم امکان دپو و سیفون سنگین را تو اپارتمان ندارم ! استفاده از اسکیمر باز هم نمیتونه کمکی کنه؟ تو سایت ماهیران اسکیمر مخصوص آب شیرین هست!! لطفا اگر تاثیری داره راهنمایی بفرمایید!
شما و اساتید فرمودید که سیفون بهترین راه اما شرایط واقعا سخته! مخصوصا بعد از بیماری و سیفون های روزانه که در جریانش هستید !! خانمم خودم و ماهیا را بیرون میکنه![]()
سلام کسی نیس جواب سوال منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟سلام یه تانک مناسب برا نگهداری 4تا دیسکس میشه بگید و چه شیشه ای و چه چسبی ؟ ممنون میشم
سلام دوست عزیز همونطور که جناب آژیده فرمودند شما با یک فیلتر سطلی جواب می گیرید ضمنا بعد طی زمانی سیکل ازت کامل میشه که بهتر با تعویض یک سوم آب در هفته این سیکل رو انگه دارید با الاخره شما که نمی خواین تعداد زیادی دیسکس در فضای محدودی نگهدارین پس با برنامه ریزی برای غذا دهی و سیفون خیلی کم از کف تانک در آخر شب هم سلامت ماهیاتون رو تضمیین می کنین و از دست سیفون 100 راحت میشین
لبته من این کار رو در تانک خودم چندین سال انجام می دم و خدا رو شکر عالی بود
البته اساتید این سایت بهتر می تونن راهنمایی کنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)