سلام تبریک میگم قشنگ شده اونی که گوشه ای سمت راست اک گذاشتی نمیدونم دماسنجه یا شوری سنج بهتر نیست بزاریش تو سامپ !
سلام تبریک میگم قشنگ شده اونی که گوشه ای سمت راست اک گذاشتی نمیدونم دماسنجه یا شوری سنج بهتر نیست بزاریش تو سامپ !
دوست عزیز مبارک باشه خیلی خوشکل شده,در مورد دلقکها نمیشه گفت که حتما همدیگر را میکشند البته بستگی به اندازه اک وتعداد شقایقها هم داره خودمن شش عدد اسلاریس ویکی هم مارون خیلی بزرگ دارم ,هر جفت یه شقایق را مال خود کردند بعضی وقتها باهم دعوا میکنند ولی نه به این شدت ,البته مارون خیلی اذیت میکرد که دادم به یکی از دوستان,ولی در کل احتمال کشتن همدیگر هست
سلام
جای خوشحالی داره که آکواریومت به ثبات رسید
امیدوارم برات بمونن و آبش همیشه برات بچرخه
اون لکه های تیره زیر شنهای جلوی تانک سولفید هیدروژنه و یه ماده سمی برای آبزیان و مرجانها حساب میشه ، به راحتی میتونید به وسیله سیفون کردن اون لایه رو بکشید بیرون و بعد شستشو دوباره شنها رودبرگردونید به آک
send by tapatalk
ممنون عزیز
من فقط یه شقایق سبا داشتم که اونم تو تا دلقک های اسکانکم گرفتنش وحتی دست منم می زنن می رم سمتش که غذا بهش بدم،تازه شقایق بابل رز روگرفتم که هنوز خیلی کوچیکه.
اون دلقکی که مرد هم از ترس اون دوتا گنده ها از پشت سنگها بیرون نمی اومد حتی واسه یه ذره غذا، بدجور می زدنش، این اواخر خیلی بیحال و رنگ پریده شده بود. عیب نداره، تجربه بود، برا تانک بعدیم می دونم چه اندازه بخرم که نر و ماده جور باشن
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
ممنون آقا علیرضا
اون لکه ها چه جوری به وجود میان؟ علتش چیه که اونو رفع کنم؟
بعد اون قستمی که شنها بلندتره گابی هست که کل شن زیر سنگها رو هی داره میاره بیرون و یه کوه می سازه ۲۰-۳۰ سانت!!! اون تیکه نه دیاتوم داره نه چیزه دیگه، سمت راست آک اینا هی درست می شن، هم دیاتوم هم لکه های سیاه
فایل فیش به مرجانها آسیب می زنه؟
چه جوری غذا خورش کنم؟
من از غذای نوع یک ودو همزمان استفاده می کنم و یه روز در میون هم از اساره سیر و مولتی ویتامین بهش اضافه می کنم.
این نوعی که شما دارین به اس پی اس ها بله اکروپورا میخوره ولی با مرجانهای شما کار نداره
جزوه سخت ترین ماهیا برای غذا خور کردنه!!به نظرم ردش کنید بره تا تلف نشده گناه داره
یا حتما به غذا عادتش بدین بعد به تانک معرفیش کنید تو اون حجم زیاد غذا خور کردنش سخته حتما تانک قرنطینه میخواد
از ارتمیا هم استفاده کنید شاید ترغیب شه برا غذا خوردن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)