تا زمانی که جفت گیریشون زیاد نشده لانه نگذارید. بله هویج و اسفناج و سبزی جعفری و کاهو خیلی عالین و میتونید در طول هفته استفاده کنید.نه اینکه روی زمین پر بود از پر تعجب کردم چرا هنوز پرریزی تموم نشده امروز هم هر دوشون هی میرفتن توی قفس برای بازدید تا نره میره مادهه هم دنبالش
باشه قفس رو بر میدارم حالا که دیگه بوی خودشون رو گرفته
نگران بودم شنیده بودم باید جفت باشن ترسیدم گفتم نکنه اینا جفت نشن انقدر بیتفاوتند اصلا انگار خوابن پس فصل خاصی هم نداره خیالم راحت شد گفتم فصلشون تموم شده و من جوجه گیرم نیومد حالا تو ريیمشون هویج و اسفناج تازه رو بیشتر کنم؟
فرستاده شده از ALCATEL ONE TOUCH 6040Dِ من با Tapatalk
سلام لونه رو برداشتم مرغام شوکن ساکت شدن و بی سر صدا دیگه تو قفس جااببجانمیشن
یک سوال داشتم میشه برگ کرفس خرد شده بهشون بدم سرشار از ویتامینهای آ ب و ث و پتاسیم و کلسیم؟ فکر کنم طبعش گرم باشه نمیدونم
سلام. طبیعیه کمی بترسن بخاطر تغییر درقفس.
کرفس خوبه اما زیاده روی نکنید. فیبربالایی داره و میتونه باعث اسهال بشه.
مرغ عشق نرم ( همون ک تنهاس غلامو میگم) همش میره خودشو از سقف قفس اویزون میکنه . من میترسم خون تو سرش جمع بشه مخش بترکه . فک کنم میخاد خودکشی کنه .چیکار کنم؟؟؟؟
سلام.من یک جوجه مرغ عشق دارم خیلی خوب داشت به من عادت میکرد.طوری که وقتی تو قفس بود و یک لحظه از جلوش رد میشدم واقعا خودشو به در و دیوار میزد و مدام جیغ میزد که بیا منو بردار.چند روز بعد یک جوجه دیگه گرفتم که تنها نباشه .الان بعد چند روز اون جوجه اولی دیگه وقتی منو میبینه بیتابی نمیکنه ولی همچنان رو دستم میاد و رو شونم میشنه ولی دیگه مثل اول که شب ۲ساعت تو دستم میخوابید نیست.میخواستم بدونم علتش اون جوجه دیگه هست؟اگه تو قفس جدا بزارم بهتر میشه یا کلا طبیعی هست چون بزرگتر شده.؟اول خیلی شیرینتر بود.شرمنده طولانی شد
سلام. وجود یک طوطی بخصوص که هم نوع باشه باعث کم شدن وابستگیش به شما و ارتباط برقرار کردن باهم نوعش خواهد شد. اما رام بودنش رو ازدست نخواهد داد. بودن درقفس جداهم فرقی نخواهدکرد.سلام.من یک جوجه مرغ عشق دارم خیلی خوب داشت به من عادت میکرد.طوری که وقتی تو قفس بود و یک لحظه از جلوش رد میشدم واقعا خودشو به در و دیوار میزد و مدام جیغ میزد که بیا منو بردار.چند روز بعد یک جوجه دیگه گرفتم که تنها نباشه .الان بعد چند روز اون جوجه اولی دیگه وقتی منو میبینه بیتابی نمیکنه ولی همچنان رو دستم میاد و رو شونم میشنه ولی دیگه مثل اول که شب ۲ساعت تو دستم میخوابید نیست.میخواستم بدونم علتش اون جوجه دیگه هست؟اگه تو قفس جدا بزارم بهتر میشه یا کلا طبیعی هست چون بزرگتر شده.؟اول خیلی شیرینتر بود.شرمنده طولانی شد
این سوال بنظرتون به تاپیک مرغ عشق مربوط میشه؟ سوالتون رو در تاپیک متفرقه مطرح کنید.
سلام.میخواستم بدونم دادن کنجد به مرغ عشق اشکالی نداره؟چون یکیشون خیلی دوست داره؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.