سلام ممنونم لطف دارین ...اره فسقلی خیلی شیطونه ماشالافکر میکنم اقا باشه اخه داره ریزه خونی هم میکنه. گاهی اوقاتم بالاشو باز میکنه مثل قلدرا راه میره بچم .ولی فک نکنم بشه قطعی گفت
بچه ها من خیلی نگران چیکا هستم اخه چندروزیه که پراش داره میریزه. تازه پراش داشت کامل میشد که همش داره میریزه. فکر میکنم غیر طبیعیه اخه میگن 7 ماهگی پریزی میکنه. میترسم ضعیف شه.مشکل از کجاست؟ باید چکار کنم ؟میشه راهنماییم کنین؟
بچه ها من خیلی نگران چیکا هستم اخه چندروزیه که پراش داره میریزه. تازه پراش داشت کامل میشد که همش داره میریزه. فکر میکنم غیر طبیعیه اخه میگن 7 ماهگی پریزی میکنه. میترسم ضعیف شه.مشکل از کجاست؟ باید چکار کنم ؟میشه راهنماییم کنین؟![]()
سلام
چه جوجه ی نازی دارید.خیلی با نمکه ژستش.ایشالله سالم و خوشحال کنار هم باشید
سلام خیلی ممنونم لطف دارین...انشاالله شما هم موفق باشید...![]()
سلااااااااااااام
امروز چیکا هوس خرابکاری کرده بود.با خودش فکر میکرد چکار کنم چکار نکنم تو خونه چرخ میزدکه یهو چشمش افتاد به ماهیای روی میز تلویزیون.تصمیم گرفت بره یک صفاییم به اونا بده. خیلی خوشگل رفت روی مبل ازونجا هم پرید رو میز تلویزیونو ...
.شانس اوردم ماهیام سالم موندن. البته بیشتر چیکا شانس اورد فضولچه.... جایی نیست که از دست این فسقل خان در امان باشه.یکبارم تو سبد پیازا مچشو گرفتم در حال پیاز خوردن...
اینم عکسای محل جرم
اینجا داشت دعوام میکرد که مزاحمش نشم تا با خیال راحت خرابکاری کنه.
اینجا هم خسته شده داره خمیازه میکشه.تو فکره بره سراغ ماهیای اونطرف
بببببله خرابکاری همچنان ادامه دارد...
اینجا هم داشت با سیم پشت تلویزیون بازی میکرد دعواش کردم.فسقل خان رفت پشت ماهی قایم شد
![]()
بعد از افتتاح میز تلویزیونو کلی بازیگوشی جناب چیکا خان اجازه فرمودن که بیارمشون پایین
![]()
به خاطر کیفیت عکسها هم شرمندم.مجبور بودم سریع عکس بگیرم اینطوری شد
ویرایش توسط mahgol : 30th November 2014 در ساعت 04:46 PM
دوست خوب و خوشکلی دارین - خوبه که میتونین راحت آزاد بزارینش توی خونه - فقط مراقبش باشین که خدای ناکرده مشکلی براش پیش نیاد و آسیب نبینه
شاد باشید و سبز
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.