به نظرتون چه موج سازی بگیرم که صدا نده؟
طول تانکم ۱۲۰ عرض ۴۰ و ارتفاع ۶۰ هست_ الان ۲ تا سوبو ۲۰۰ دارم که خیلی صدا داره .
من تانکم طول ۱۳۰ هست و یک Seio 530 و یک Seio 1000 دارم. شما هم میتونید مثل من بخرید و یا میتونید یک Seio 1500 بخرید. کاملا بی صدا و خیلی هم ایمن هستن. قیمت ۵۳۰ حدود ۸۵۰۰۰ تومان و ۱۰۰۰ حدود ۱۱۰۰۰۰ و ۱۵۰۰ هم فکر کنم ۱۳۰۰۰۰ تومان هست. موفق باشید.
سلام آقای نوروزی ببخشید این مشکلو این جا مطرح میکنم بنده قصد راه اندازی آب شور رو دارم چون من مبتدی هستم از هر آکوازیوم فروشی که میپرسم اطلاعات اون یکی رو نقض میکنه موندم چیکار کنم اگه لطف کنید چون همشهری هستیم یک وقتی بزارید که حضوری از شما استفاده ببریم
با تشکر فراوان
سلام
باعث افتخاره که بتونم راهنمایی کنم دوستان رو ولی من کارم طوریه که شهرستان زیاد میرم و الان فاروج هستم و فردا صبح میرم آشخونه و دلیل اینکه جلوی اسمم مرخصی نوشته شده فشار کاریه که دارم و الان تا یه پانزده روزی همینطوریه کارم و مدام در حال رفت و امدم و هر جا اینترنت خوب جواب بده یه سری به سایت میزنم
شمارت رو برام پیام خصوصی کن اومدم بهت خبر میدم در این فاصله مطالب سایت رو بخون تا یه مقدار اطلاعاتت کامل بشه
در آب شور اطلاعات حرف اول رو میزنه و چون هزینه ها یه مقدار زیادن خدای نکرده با داشتن تلفات دلسرد میشید
به جمع ما و پارسی پت خوش اومدی
send by tapatalk
با سلام.
مرسی دوست عزیز. من به یه نتیجه رسیدم از این به بعد قبل از اینکه چیزی بخرم باید تویی این تاپیک بپرسم بعد بگیرم.
واقعا از دوستانی که وقت میزارن کمال تشکر و دارم.
ماهیام هم همش پشت سنگا هستن ، حتی کرمیس ها هم بیرون نمیان ، فقط غذا که می دم میان غذا میخورن و باز پشت سنگا مخفی می شن ، الان چن ماهه که با این وضعیت مواجه هستم !!!!!![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)