سلام ما که بخاطر نت نمیتونیم فیلمو ببینیم فقط یک عکس دیدم چرا این رنگیه؟چند خریدیدش اونموقع؟الان چندسالشه؟موفق باشید
سلام ما که بخاطر نت نمیتونیم فیلمو ببینیم فقط یک عکس دیدم چرا این رنگیه؟چند خریدیدش اونموقع؟الان چندسالشه؟موفق باشید
سلام. خوش برگشتید
ماشالا به دنی خیلی بامزه بود فیلمش)
خدا حفظش کنه براتون
سلام دوست عزیز
مرسی،راستش خیلی سخت میشه ازش فیلم گرفت تا دوربین میبینه کلا حرف نمیزنه به خاطر همین مجبور شدم دوربین گوشی با فاصله زیاد ازش قرار بدم و زوم کنم که به همین خاطر کیفیفتش فیلم یه کم پایینه و برای قرار دادن تو سایت بازم مجبور شدم تبدیلش کنم خلاصه این شد که میبینید.چند تا از کلمه هایی که تو این فیلم میگه :
بریم پارک،بگو،سلام،دالی،میو پیشته،بای بای کن،تاپ تاپ ابازی،سلام جیگر،بیا با هم بازی کنیم،دنی بامزه،بگوخب،مامان،کوچولو، 3 2 1،بیا اینجا،افرین بخور،بیام نازت کنم،دنی بده،حیا کن سوراخ (منظورش استقلاله)،چیه چیه منو نگا میکنی چرا؟، یالا بده خب،
سلام دوست عزیز
راستش جوابی دقیقی براش ندارم فقط چند تا از دوستان فرمودند به خاطر اختلال ژنتیکی هست البته نسبت به سایر کاسکو های هم سن خودش دارای جثه کوچکتر و وزن کمتری هست ولی فوق العاده باهوش و بازیگوش تشریف دارند.
مرسی نفسیه جان،خوشحالم که خوشتون اومد ولی به پای پرنده های شما نمیرسه.
تازه این تایپ رو دیدم واقعا طوطی خوبی دارید خیلی بامزه بود فیلماشو دیدم خدا براتون حفظش کنه
سلام خدمت دوستان گرامی
یک کلیپ کوتاه از دنی برای همه دو آتیشه های پرسپولیس
برا من عکسا باز نشد ........![]()
سلام دوست عزیز
متاسفانه چون عکس ها قدیمی بوده و اون موقع برای اپلود سنتر سایت مشکل بوجود اومده متاسفانه تعدادی از عکس ها باز نمیشه و چندتایی هم با عکس های دیگر اپلود سنتر قاطی شده که اصلا برای من نیستند،در اولین فرصت حتما عکس های البوم ماهی ها و دنی رو ویرایش خواهم کرد.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.