با سلام دوباره
دوستان اسم این گیاه سرد آبی چیه
با تشکر
![]()
با سلام دوباره
دوستان اسم این گیاه سرد آبی چیه
با تشکر
![]()
آخه از جایی که اینو پیدا کردم دمای آب بین 5و ده درجه است
اینجور گیاهایی که در طبیعت هستن از دی اکسید هوای آزاد و نور شدید روز بهره میبرن . زمانی که داخل آکواریوم گیاهی با دمای 25 درجه میشن خیلی سخته که بخوان در جای متفاوت از هر جهت به زندگی ادامه بدن اما اگر کم کم دمای محیطشون رو بالا ببریم ممکنه جا بیوفتن و به رشدشون ادامه بدن . راه دیگش اینه که در تابستون که دمای هوای آزاد مثل دمای داخل اکواریوم هست اونهارو از طبیعت به تانک انتقال بدیم که زودتر آدابته بشن
موفق باشی
سلام من با اینکه به تانک فسفات و نیتروزن نمیزنم بدلیل استفاده از آب شهر، ولی روی شیشه و برگ بعضی گیاها و کنده چوبام، جلبک سبز نقطه نقطه میزنه!!!! تنها از مولتی و آهن برایت به تانک روزانه اضافه میکنم و تستر هم ندارم، چطور میتونم این مشکل حل کنم!؟
سلام
وقتي مقدار فسفات در آب كم باشه مثلا زير ٠/٢٥ روي برگ گياهايي كه نياز به فسفات دارن - جلبك سبز نقطه اي يا GSA ميزنه . روي شيشه هم همين جلبك زياد ميشه . اين نوع جلبك به ما ميفهمونه كه بايستي فسفات رو به ١ ميلي در ليتر برسونيم تا كم كم مشكل كمبود فسفات گياها حل بشه . همزمان جلبك نقطه اي روي شيشه هم كم كم از بين ميره . كود مولتي برايت ول فسفات و نيترات نداره اما كود سيچم داره
ميتونيد غذادهي به ماهيها رو بيشتر كنين و فاصله سيفون هفتگي رو بيشتر كنيد تا فسفات ايجاد بشه . مثلا دو هفته يكبار سيفون انجام بديد و يا مقدار سيفون رو كمتر كنيد تا فسفات از آب حذف نشه
ضمنا مقدار نيترات بايستي ١٥ و فسفات ا الي ١/٥ باشه
با تستر نيترات و تستر فسفات ميتوني اين مقادير رو آزمايش كني تا مقدارشون رو در آب تانك متوجه بشي
موفق باشي
سلام
گیاهی هستش با ماهیان مثل گیرین . سورم . پرت .... نگهداری کرد
ممنونم
ممنون آقا مهدی،
من هر دو محصول فسفر و نیتروژن سیچم رو دارم آیا با این شرایط آب شهر و اون فاکتورهای که دادید میتونم خودم فسفر به آب اضافه کنم
تانک 70لیتر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)