سلام، دوستان من الان برای تانک 130 لیتری از یه فیلتر 2217 ( در کنارش یه 2215 که البته خیلی ضعیف شده چون چندین سال هست ازش استفاده میکنم و ارتفاع تا سطح آب هم زیاد هست براش ) و همچنین یه تاپ فیلتر که داخل اون هم متریال بیولوژیکی قرار دادم، استفاده میکنم. میخواستم ببینم این میزان تصفیه بیولوژیکی ممکنه مضر باشه برای ماهیا ؟ یا اینکه اصلا کاربردی نداره ؟ یا مفید هست ؟
10 تا دیسکس 4-5 اینچ و 35 کوریدوراس و 3تا ردلاین و 3تا بوسمانی داخل تانک هست
سلام.
من نظر شخصیم اینه که شما برای 130 لیتر 10 تا دیسکوسو هم نگه داری زیاده چه برسه 34 تا کریدوراس کنارشو .....حداکثر دیسکوس یزا 130 لیتر تو این سایز 5 اینچ4 تاست.ایده آل اینه که برای اسیزهای بزرگ 50 لیتر بگیرید و سایزهای کوچکتر یعنی زیر مثلا 3 اینچ هر ماهی 30 لیتر.اینا برا کاربر خانگی هست نه سالندار.شما یه تانک 700 لیتری لازم دارید با این حجم ماهی داداش!130 تا خیلی ظلمه...خودتونو جای ماهیا بذارید یه لحظه!
ویرایش توسط Ali.Aghaei : 23rd November 2014 در ساعت 02:45 PM
سلام
والا شرایط ماهی ها که خیلی خوب هست و 2 تا دیسکس که 2 ماه پیش نزدیک 3.5 اینچ بود گرفتم الان حدود 5 اینچ شدن و رشد خیلی خوبی داشتن ، بقیه دیسکس ها هم خوب سایز شدن
در مورد کوریدوراس که فکر میکنم فوق العاده مفید و لازم هست برای تانک و در این تعداد هم اگه دیده باشید به صورت گروهی مثل بولدوزر کف تانک رو تمیز میکنن.
در مورد تعویض آب ، من هفته ای تقریبا 50% تعویض میکنم آب رو ( بعضی اوقات 100% ) . تعویض روزانه 60% با توجه به اینکه آب تصفیه ندارم فکر کنم ضرر بیشتری داشته باشه ! با توجه به شرایط آب ( مخصوصا این فصل ) و ممکنه باعث ایجاد بیماری بشه ( قبلا در نوشته های جناب رضایی دیده بودم این مطلب رو ) . سیفون هم درد سر داره : )
در کل سوال من این بود که افزایش فیلتراسیون بیولوژیکی ممکن هست که مضر باشه ؟ و یا اینکه هر قدر افزایش پیدا کنه بازهم مفید هست ؟
با این ۲ فیلتر سطلی که دارید به راحتی میتونید حجم آکواریوم رو تا ۴۰۰ لیتر افزایش بدید .... در ضمن اگر روتور فیلتر سطلی ۲۲۱۵ نشکسته و سالمه دلیل کم شدن توان تصفیه و ورودی و خروجی آبش احتمالا رسوباتی هست که در داخل شلنگ های ورودی و خروجی و البته داخل موتور به وجود اومده . به راحتی میتونید مشکلش رو حل کنید
سلام
لابد شنیدید که میگن حافظه ماهی +-هفت ثانیه هست !
آیا این موضوع در مورد دیسکس هم صدق میکنه؟
ممنون.
من هم راجع به اون ۷ ثانیه شنیدم
ولی اگر تصور میکنید حافظه ماهی هر ۷ ثانیه یک بار به طور کلی ریست میشه و هیچی یادش نمیاد از گذشته! اشتباه میکنید
این کلیپ ها مربوط به ماهی قرمز یا همون گلدفیش هست
http://www.parsipet.ir/thread5363.html
دیسکس به نظر من باهوش تره ...
به هر حال هیچ کس نمیدونه حافظه دیسکس چقدره و بعیده که هیچ منبع و سند علمی هم در این زمینه موجود باشه
ویرایش توسط بابک آژیده : 23rd November 2014 در ساعت 10:08 PM
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)