دوستان من واسه فسفات و نیترات آبم کاتالیست(catlyst) برایت ول رو بگیرم بنظرتو یا xport برایت ول نمی دونم کدوم بهتره
دوستان من واسه فسفات و نیترات آبم کاتالیست(catlyst) برایت ول رو بگیرم بنظرتو یا xport برایت ول نمی دونم کدوم بهتره
Brightwell Aquatics - Alkalin8.3 اینجا در موردش خوندم انگار فقط توی راکتور میشه ازش استفاده کرد
سلام
عکس زیاد واضح نیست
با عکسهای این لینک مقایسه کنید و هر بیماری راه درمانش نوشته شده
http://www.parsipet.ir/thread16411.html
این مدیا تقریبا مثل بایو پلت هستش و کربن رو در اختیار باکتریها برای تکثیر و رشد بیشتر قرار میده و به نظر من شما در ابتدا رف رو راه اندازی کن مقدار زیادی از مشکلات نیترات و فسفات و سلیکات حل میشه
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 20th November 2014 در ساعت 11:14 PM
1-چند مدل راه اندازي سيستم داريم ؟نام ببريد و مشخصات اونهارو بگيد.
2-در مورد بيو پلت كه گفته ميشه خروجي به اسكيمر وارد بشه پس بايد اسكيمر مرتب تميز بشه و حتما بايد اب و نمك اضافه كرد . ميخوام بدونم كفش خشكه يا تر ؟
ویرایش توسط hjkesler : 20th November 2014 در ساعت 11:27 PM
سلام
دوستان من دوتا دلقک دارم قبل اینکه شقایق بگیرم با هم جفت بودن ولی با اومدن شقایق سبا یکش که زورش زیاد بود صاحاب شقایق شد بعد واسه دلقک دومی دلم سوخت واسش یه شقایق بابل گرفتم الان دلقکی که زور میگفت هر دو رو صاحاب شده ، چه راهی به نظرتون میرسه که هر یکی به یک شقایق بره البته شقایق بابل رو امروز خریدم
دوستان
خرگوش دریایی هم جزو نظافتچیا هست؟
نه عزیز کی همچین چیزی رو گفته؟
این موجود زیبا به هیچوجه نظافتچی نیست، این توضیح در مورد این ماهی:
این ماهی دارای رنگ بندی منحصر بفردی می باشد. ماهی بسیار مقاومی است و انتخاب خوبی برای آکواریوم های تازه به حساب می آید. برای نگهداری از این ماهی به مخزنی با ظرفیت حداقل 450 لیتر نیازدارید. این گونه بسیار آرام و صلح طلب است و می توانید آن را با گونه های مهاجم نیز به راحتی نگهداری کنید زیرا به دلیل وجود باله های خاردار هیچ ماهی به آن نزدیک نمی شود. اصولا می توانید در صورتی که غذای کافی را در اختیار آن قرار دهید آن را در آکواریوم های تپه مرجانی نگهداری کنید در غیر این صورت ممکن است به مرجان هایی دارای پلیپ های بزرگ و همچنین مرجان های نرم آسیب وارد کند. برای تغذیه این ماهی لازم است از سبزیجات تازه و جلبک های دریایی ماکرو به همراه غذاهای آماده مخصوص غنی شده استفاده کنید.
البته اینکه گفته ۴۵۰ لیتر شرایط بسیار ایده آل و حال دادن به این ماهی هست.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
سلام دوستان امروز ٢ تا بلو تانگ گرفتم يكيشون بشدت سفيدك زده چيكترش كنم و چه داروي بايد بش بدم تانكم ٦٠٠ ليتري و دمارو رو ٣٠ درجه اوردم لطفا راهنمايي كنيد
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)