دوست عزیز فرمایش جناب بابک کاملا درست است
شخص من فقط برای ضد عفونی از نمک استفاده میکنم اون هم مواقعی که ماهی جدیدی اضافه کردم
برای سایر موارد داروی مشخص وجود دارد که با مطالعه قسمت مربوطه در سایت میتونید مشکلتون رو حل کنید
دوست عزیز فرمایش جناب بابک کاملا درست است
شخص من فقط برای ضد عفونی از نمک استفاده میکنم اون هم مواقعی که ماهی جدیدی اضافه کردم
برای سایر موارد داروی مشخص وجود دارد که با مطالعه قسمت مربوطه در سایت میتونید مشکلتون رو حل کنید
سلام.من توی تانکم 12 تا دیسکس دارم که 5 تا از اونها فکر میکنم نژاد پیژن باشن اگه اشتباه نکنم.این 5تا الان حدود 1 ماهی هست که بدنشون شروع به زدن خالهای سیاه کرده که از هرکی میپرسم هرکسی یه جوابی میده.علتش چی میتونه باشه ؟
الان حدود 2 3 ماه هست که ازشون نگهداری میکنم.این خالها از اول نبود و بسیار زیبا بودن ولی الان دلمو تا حدی بخاطر این خالها زده.تانکم حدود 350 لیتر هست.کف تانک سیلیس گیاه خنجری و فیلتر ایهام 2217 و تغذیه میکس دل و اسفناج و فلفل دلمه ای و میگو و سیر استفاده میکنم.دمای تانک هم 28 هست.کل آب تانک هم با آب شیرین کن که 2 مرحله آخرش رو برداشتم پر میشه.
توی تانک هم 3تا دلقک و 10 تا کت مخصوص تانک گیاهی هست که حالت دودی رنگ هست.ممنون میشم راهنماییم کنید.
ممنون.آیا دلقک ها و کت ها باعث استرس میتونن باشن ؟ و اینکه ماهی ها خیلی میترسن آیا این باعثش هست ؟ و اگه 2 مرحله آخر آب شیرین کن رو اضافه کنم درست میشه اگه از آب باشه و این که تانک کنار حال و بغل راه رو ورودی به اتاق هست.و اینکه اگه از ژنتیک میبود از اول مگه نباید این خالها باشن ؟ چرا وقتی توی تانک اومدن نبود و بعد از این مدت ظاهر شدن ؟ ممنون میشم اگه راهنمایی کلی کنید
سلام مجدد :
بله دلقکها میتونند سبب استرش باشند
بعضی وقتها هم محل قرار گیری تانک در مکانی که فرمودید میتواندباعث استرس شود
ببینید اکثر دیسکسهایی که وارد میشوند باید در نظر گرفته شوند که آب آنها دارای چه سختی میباشد و متاسفانه یا خوش بختانه دوستانی که دیسکس رو قرنطینه میکنند به احتمال زیاد از آب ار او استفاده مینمایند و وقتی این دیسکسها به دست مشتریها میرسند ممکن هست به آ***** وارد شوند با سختیهای متفاوت که ممکن هست بعد از مدتی این مشکلات بوجود بیاد
آقا بابک ممنون واینکه اگه مشکل از آب باشه یعنی آب قرنطینه با این آبی که الان بنده استفاده میکنم فرق داشت این خالها به مرور زمان از بین میرن یا خیر ؟ و اینکه دلقک هارو بردارم و اگه از دلک ها باشه تا چند وقت بعد از برداشتن معلوم میشه و اگه کاری میشه انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید.ممنون
ویرایش توسط B@B@K : 16th November 2014 در ساعت 02:12 AM
سلام
پس اگر دیسکس خریداری شده وارد منزل میکنیم توی تانکی بندازیم که از آب ro پر شده با این حساب موضوع سختی از گزینه ها میره کنار درسته؟
بعد منظور از این سختی که گفتی kh هست یا gh ?
و تا چه میزانی باشه باعث نمیشه دیسکس ها خال بزنن؟
بعد وقتی خال بزنن دیگه نمیشه کاری کرد خال ها محو بشن درسته؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)