سلام دیروز بادکتر تماس گرفتم همه موارد روبهشون گفتم ابشون نظرشون این بود ریه عفونت کرده و عفونت داخل بینیش بیرون میاد به نظرتون عوضش کنم بایه خاکستری?راستی تفاوت سینامون با خاکستری چیه?این دورنگ یکی هستن?
سلام دیروز بادکتر تماس گرفتم همه موارد روبهشون گفتم ابشون نظرشون این بود ریه عفونت کرده و عفونت داخل بینیش بیرون میاد به نظرتون عوضش کنم بایه خاکستری?راستی تفاوت سینامون با خاکستری چیه?این دورنگ یکی هستن?
سلام.اگر بیماری در بین یک گله از طوطی ها باشه همشون خیلی سریع از هم میگیرن این بیماری رو.حالا از هر رنگی باشه تا زمانیکه از اون قفس پرنده ای جدا کنید همین روند ادامه خواهد داشت.
من توصیه میکنم یک نر ترجیحا خاکستری رو یک هفته توی یک قفس دیگه در همون مغازه بگیرید منتها در قفسی جدا و بعد یک هفته اگر مشکلی نداشت بیاریدش خونه.
سینامون یا همون دارچینی از خاکستری بسیار روشن تر هست.
سلام این عروس حدودا چند ماه سن داره؟فروشنده گفت تازه دونخور شده![]()
ویرایش توسط Roc : 13th November 2014 در ساعت 04:17 PM
اقای خسروی من نه تا الان شنیدم و نه دیدم عروس ها تخمشون رو بشکنن بخورن
این رفتار زشت و معرف مرغ عشق هاست
اگه یادتون باشه دفعه پیش هم 2 تا تخم ترک برداشت مایع سفیده تخم که چسبناکه باعث شد تا تخمها به بدن ماده بچسبه
اشکال از تشکیل پوسته اهکی تخم تو بدن ماده هس (البته نطر منه)
سلام جوجه عروس خوبیه اگه بیخواید بگیرید گزینه خوبیه 2 تا 3 ماه سن داره
نظرو بین این دو رنگ سینامون هستش
اینطوری هم جوجه های قشنگتر (روشن تر) میگیرید هم ضرر مالی کمتری می کنید (البته سلامت پرنده گزینه اول انتخاب باشه)
بادرود
چندروز پیش هم پیام دادم ولی جواب قانع کننده ای نگرفتم !
عروس نر من خیلی سرحال و مست بود و مدام در حال آواز خوندن بود ...
ولی چند روزه پراشو پف میکنه و زیاد چرت میزنه هوشیاریش خوبه و غذا هم میخوره ولی نه مثل گذشته !
همش تو خودشه امروز دیدم میره کف قفس چرت میزنه وقتی دستم میبرم داخل دوباره میره بالای قفس .
آواز نمیخونه ولی تا صدای پرنده نر اجرا میکنم یه صدایی میده ولی خفیف ، آبرریزش نداره فضله هم به پشتش نچسبیده تو قفس لونه هست ولی درش بسته است
لطفا راهنمایی کنید
با سپاس
![]()
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)