از مدیرها و سایر دوستان کسی اطلاعاتی از Brightwell Aquatics نداره که آیا کاربرد داره به اندازه nitrat r و فسفات گیر برایت ول هر کدوم جداگانه و آیا بیوفل برایت ول قادر به کم کردن نیترات و فسفات هست یا تاثیرش ضعیفه و فقط باید به عنوان مکمل استفاده بشه
کسی که بهم داد، آشنا بود، خودش هم از همین استفاده می کرد، گفت api تاریخ مصرف نداره ولی سرا شرکتی هست و معتبرتره
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
reef biofuel عنصر اصلیش کربن عالی هست و روی فسفات مخصوصا تاثیر خوبی داره اگه به طور منظم و طبق دستور استفاده شه
باقی سوالات هم متوجه نشدم
سلام . مبارکه ، اگر مقدور هستش این اقلامرو تفکیک شده و هر کدومرو با قیمته مشخص بیان بفرماید ماهم استفاده کنیم . موفق و پیروز باشید ،خب سلام
من الان اومدم، رفتم ۷۸۰ تومن خرید کردم ، یه لامپ ۹۰ سانت آبی کلوین ۱۴۰۰۰ جیزمن- ۳۹ وات- دیمر ۱۶- آکتنیک بلو، یه کیف تست آب سِرا، شامل همه چی، یه elemental از شرکت برایت ول شامل کلسیوم، کربنات، استرانتیوم، منیزیوم، پتاسیوم- البته این گرد هست و باید توی آب حل کنمش، یه محلول بِرُمید یُد وچند تا شقایق ومرجان و ماهی.
بازم چیز دیگه ای هست؟؟؟ عایااا؟؟؟
دوست عزیز شما دارید اشتباهات زیادی میکنید کی دوماه از راه اندازی اک که بگذره مرجان اضافه میکنه الان میدونید توی دوماه چقدر ماهی مرجان وشقایق اضافه کردید این درست نیست مرجان حداقل شش ماه از راه اندازی باید گذشته باشه تا بتونید اضافه کنید.ای کاش قبل از خریدن میگفتید.ولی بازهم اشکال نداره یه تست کامل بزنید ببنید چجوری هست
اضافه کردن مرجان ربطی به دو ماه و شش ماه نداره شما بعد طی شدن سیکل هم میتونید مرجان اضافه کنیددوست عزیز شما دارید اشتباهات زیادی میکنید کی دوماه از راه اندازی اک که بگذره مرجان اضافه میکنه الان میدونید توی دوماه چقدر ماهی مرجان وشقایق اضافه کردید این درست نیست مرجان حداقل شش ماه از راه اندازی باید گذشته باشه تا بتونید اضافه کنید.ای کاش قبل از خریدن میگفتید.ولی بازهم اشکال نداره یه تست کامل بزنید ببنید چجوری هست
اون شش ماه هم که میگن که معلوم نیست عددش از کجا درومده برای اینه اگه تازه وارد هستین با شیمی اب شور اشنا بشین بعد اقدام به خرید کنید وگرنه از لحاظ اب موردی پیش نمیاد
می دونم، اما قبل از اضافه کردن همه چی آب رو بردم بیرون برام تست زدن، خوب بود همه چیزش، اول فقط نیترات بالا بود که آوردم پایین و آماده شد، الانم شکر خدا همه چی روبراهه، همه سالمن، هم ماهی هم شقایق و هم مرجاندوست عزیز شما دارید اشتباهات زیادی میکنید کی دوماه از راه اندازی اک که بگذره مرجان اضافه میکنه الان میدونید توی دوماه چقدر ماهی مرجان وشقایق اضافه کردید این درست نیست مرجان حداقل شش ماه از راه اندازی باید گذشته باشه تا بتونید اضافه کنید.ای کاش قبل از خریدن میگفتید.ولی بازهم اشکال نداره یه تست کامل بزنید ببنید چجوری هست
چیز گرون فقط دو تاشون هستن که شدید مراقبتشون می کنم اما در کل همشون خوب هستن
ممنون کهتذکر دادی
حتما شما درست میگید ولی اگه به من باشه یه سال هم کمه برای ورود مرجان وحتی شقایق مخصوصا اک اول ,چون هزارو یک اتفاق میتونه بیفته .ولی ان شاالله حرف شما بشه ودوستمون براش مشکلی پیش نیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.