اقا مهدی سلام
با توجه به سلیقه شما مطمئن هستم دیسکسا هم مثل تانکهای گیاهی شما نمونه خواهند شد و به سرانجام خواهند رسید
خوش باشید
اقا مهدی سلام
با توجه به سلیقه شما مطمئن هستم دیسکسا هم مثل تانکهای گیاهی شما نمونه خواهند شد و به سرانجام خواهند رسید
خوش باشید
سلام داداش احسان عزيز . قوربون شما لطف داري . آقا دوستان عزيزي مثل شما رو كه داريم از زمين و آسمون برامون خير و بركت ميباره . هر وقت به گياها و ميگوهايي كه برام فرستادي نگاه ميكنم برات دعاي خير ميكنم احسان جان . بله ايشالله به كمك شما عزيزان بتونم از ديسكسها بخوبي مراقبت كنم و بقول شما تانك گياهي گرمسيري همراه با ديسكس راه اندازي كنم . ارادتمندم
سلام حسين جان . خيلي ممنونم لطف داري . خدا از دهنت بشنوه و بتونم خوب نگهشون دارم
ارادت
سلام سعيد عزيز . قوربون شما . ممنونم سر زدي . به خواست خدا و كمك هاي شما عزيزان حتما از پسش بر ميام
ارادت
سلام آقا رضا گل . مچكرم عزيز . چشم سعي خودم رو ميكنم توي اينكار هم موفق بشم . هواي ما رو داشته باش رفيق
ارادت
سلام آقا سعيد . خيلي ممنونم . من كه چيزي بلد نيستم و هرچه ميدونم از اساتيد محترم سايتها ياد گرفتم و سعي ميكنم در نگهداري از ديسكس ها هم تلاش كنم مثل تانكهاي گياهي موفق بشم . البته مقالات ترجمه شما هم خيلي ميتونه كمك كنه .
ارادت
![]()
ویرایش توسط mahdi3000 : 9th November 2014 در ساعت 07:42 PM
سلام مهدی جان
مبارک باشه ، دیسکس داری هم عالمی داره
انشاالله برات بمونن![]()
سلام جناب
مبارکتون باشه
سلام سلطان پلنت
اقا مهدی تبریک میگم . با این سلیقه ای که دارین حتما یکی از بهترین تانکهای دیسکس رو خواهی داشت.
منتظر دکور خاص و زیبا هستیم
مهدی جان سلام
اقا بسیار بسیار مبارکه.
سلام . تبریک میگم آقا مهدی .. ایشالا به زودی تاپیک طوطی های mahdi3000 رو هم ایجاد میکنید![]()
این همه داری هزینه میکنی لااقل یه فلاور میخریدی.
اقا مهدی مبارک باشه.استرس چیه شماهمه فن حریف هستید یوز پلنگ هم بیارند پیشتون پرورشش میدید,فقط اینبار کادویی که براتون امد مواظب باشید.موفق باشید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.