سلام کسی از دوستان از کیفیت اسکیمر مینی بابل مگاس چینی خبر داره؟
واسه آکواریوم نانو کاراییه لازم رو داره?
سلام کسی از دوستان از کیفیت اسکیمر مینی بابل مگاس چینی خبر داره؟
واسه آکواریوم نانو کاراییه لازم رو داره?
لطفا بگید این موجود که دیدم رفته داخل همر و باعث شده که همر هام خراب بشن چیه ؟چطور میشه از دستشون خلاص شد همون جونوری که سمت بالا هست و دست و پا و شاخک داره. کلا برای ضد عفونی کردن ریف ها ی خریداری شده قبل از وارد کردن به اکواریوم دارو وجود داره ؟یا این که کار خاصی باید انجام داد ؟
![]()
ویرایش توسط hjkesler : 5th November 2014 در ساعت 09:20 PM
دوست عزیزفکرنمیکنم این موجودات به همر اسیبی برسونند داخل رف من هست و راس ها از اینها تغذیه میکنند فکر کنم یک نوع پاد باشند.بازم صبر کنید تا اساتید چی میگویندلطفا بگید این موجود که دیدم رفته داخل همر و باعث شده که همر هام خراب بشن چیه ؟چطور میشه از دستشون خلاص شد همون جونوری که سمت بالا هست و دست و پا و شاخک داره. کلا برای ضد عفونی کردن ریف ها ی خریداری شده قبل از وارد کردن به اکواریوم دارو وجود داره ؟یا این که کار خاصی باید انجام داد ؟
سلام
به شقایق ها چقدر غذا داد در روز یا هفته؟شقایقش هم کوچیک هستش![]()
این موجود پلنکتون هست و اسیبی به ریفها نمیرسونهلطفا بگید این موجود که دیدم رفته داخل همر و باعث شده که همر هام خراب بشن چیه ؟چطور میشه از دستشون خلاص شد همون جونوری که سمت بالا هست و دست و پا و شاخک داره. کلا برای ضد عفونی کردن ریف ها ی خریداری شده قبل از وارد کردن به اکواریوم دارو وجود داره ؟یا این که کار خاصی باید انجام داد ؟
یه نوع غذای زنده به حساب میاد
قطعا بهش شوک وارد شده الان ازش عکس بزارید تا ببینیم اسیب در چه حدی یهدوستان نیاز به کمک فوری دارم
یه شقایق بابل داشتم خیلی دوسش داشتم من امروز اومدم یه تغییری تو دکور بدم نگو این تو این چند دقیقه حرکت کرده نضفش رو یه سنگ نصفش رو یه سنگ دیگه مونده بود من سنگو بلندکردم حواسم بهش نبود یه تیکه از شقایق کنده شد .
بچه ها زنده میمونه ؟خیلی ناراحتم ......................................
اسم این شقایق که من خریدم چیه مگنفیکاست؟
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.