خیر دوست عزیز این چه راهکاریه؟!جالب اینجاست که یکی از پرورش دهندها میگفت بهترین راه( خودش هم از این راه نتیجه گرفته)اینه که صبح قبل از اینکه طوطی شروع کنه به غذا خوردن به چشماش آب دهن( با عرض پوزش همون تف خودمون)
برن خوب میشه.
و متاسفانه تاحالا هرچی بردم دامپزشکی همشون مردن اکثرا دامپزشکای شیراز اطلاعاتشون درباره پرندها کمه
شما چشمش رو هر هشت ساعت با قطره نفازولین و پماد بتامتازون هر۱۲ ساعت استریل کنید تا۵ روز ببینید تاثیری داره یانه.
فقط همین مشکل چشم رو داره؟تغذیه مدفوع تنفس و تحرکش طبیعیه؟
والا این راهکار من نیست خودمم وقتی شنیدم تعجب کردمغذا خوردنش خوبه .مدفوعشم که به نظر عادی میاد ولی یکم کسله اابته بگم یکماه پیش هر دو چشمش اینطور شد بعد از دو هفته یکی از چشماش خوب شد ولی اون یکی چشمش بدتر شد
با اجازه عزیزان
با توجه به کافیشه که تو جا دونی دیدم من فکر میکنم برزیلی زمانی که مستی میکرده پشت گوش میخارونده به چشمش اسیب زده قطرهایی که اقای اسکندری گفته استفاده کن
اگه خواستی دست بگیری نزار سرش ازاد باشه سرشو با انگست سبابه و شصت بگیر بدنم کف دست بزار قطرها چند ثانیه تو چشمش بمونه و تا طوطی چندتا پلک بزنه اینجوری همه جای چشم میره حتما هر دو چشم قطره بریز
حفره های بینیش مسدود نشده هیچ کدوم؟
موقع تنفس دهنش نیمه باز نیست مثل له له زدن؟
چشماش کوچکتر نشدن که ازحالت عادی خارج بشن؟
درود ،
هر روز پر ميريزه، روى زمينِ زير قفس، ولى امروز تعداد پرها فكر كنم بيست، سى تايى بود!!!؟؟؟
در مجموع، با وجودى كه هنوز بد غذا هستن،
ولى سبزى نوك ميزنن،
سيب، انگور و جوونه گندم ، نوك ميزنن...
و خوراكشون بهتر شده..
در كل وقتى نگاهشون ميكنم، پرهاشون خيلي زيباتر و صافتر و نوكهاشون هم خوش استيل تر شده...
سپاس مجدد...
ارسال با موبايل
سیب و انگور به دردشون نمیخوره چندان.درود ،
هر روز پر ميريزه، روى زمينِ زير قفس، ولى امروز تعداد پرها فكر كنم بيست، سى تايى بود!!!؟؟؟
در مجموع، با وجودى كه هنوز بد غذا هستن،
ولى سبزى نوك ميزنن،
سيب، انگور و جوونه گندم ، نوك ميزنن...
و خوراكشون بهتر شده..
در كل وقتى نگاهشون ميكنم، پرهاشون خيلي زيباتر و صافتر و نوكهاشون هم خوش استيل تر شده...
سپاس مجدد...
ارسال با موبايل
گشنیز وجعفری و کاهو هویج وکاهو وبلال بدین.تو پرریزی فقط ارزن و کتان ۵ به۱.باسبزیجات بدین و مکمل مینرال یا مودا.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.