ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 30th October 2014 در ساعت 04:21 PM
آقای نوروزی شرمنده میشه بفرمایید چرا روی شن های تانک جلبک زده و راهی برای رفع اونا؟
![]()
گردش آب کم ، نور نامناسب و داشتن فسفات و نیترات میتونه باعث این جلبک بشه و از همه بیشتر نور نا مناسب دلیلش هست و در ابتدای راه اندازی هم جلبک قهوه ای طبیعیه ، راحت ترین کار اینکه با یه شلنگ از روی شنها سیفون کنید و بعد شستن دوباره برشگردونید و در تانک شما شنهای جلوی شیشه سولفید هیدروژن تولید شده که یه ماده سمی محصوب میشه ، اونها رو هم سیفون کنید و بشورید
شنها رو هم به وسیله لیوان میتونید بریزید داخل تانک و یا به روشی که دوستمون ماهیدوست گفتن به وسیله یه قیف و شلنگ برگردونید سر جاش حتما اینکار رو بکنید
میشه اینم بفرمایید که دلیل تولید
گردش آب کم ، نور نامناسب و داشتن فسفات و نیترات میتونه باعث این جلبک بشه و از همه بیشتر نور نا مناسب دلیلش هست و در ابتدای راه اندازی هم جلبک قهوه ای طبیعیه ، راحت ترین کار اینکه با یه شلنگ از روی شنها سیفون کنید و بعد شستن دوباره برشگردونید و در تانک شما شنهای جلوی شیشه سولفید هیدروژن تولید شده که یه ماده سمی محصوب میشه ، اونها رو هم سیفون کنید و بشورید
شنها رو هم به وسیله لیوان میتونید بریزید داخل تانک و یا به روشی که دوستمون ماهیدوست گفتن به وسیله یه قیف و شلنگ برگردونید سر جاش حتما اینکار رو بکنیدسولفید هیدروژن از چی هست؟
فعل و انفعالات شیمیایی علتشه و دقیقا نمی دونم که بخوام توضیح بدم ولی وقتی بستر بیهوازی میشه و اکسیژن بهش نمیرسه اینجوری میشه ، تو تانک خودم هر وقت میبینم کمی رنگ شن داره تیره میشه به آهستگی شنها رو هم میزنم و دیگه سولفبد هیدروژن تولید نمیشه
سلام
شقایق سنگ و ماشروم بعد از چه مدتی به شرایط عادت میکنن و بطور کامل باز میشن ؟؟؟؟؟؟
اگه شرایط خوب باشه بعد از دو تا سه روز باز میشند البته شقایق سنگ خیلی زودبه تغییرات واکنش انجام میده من روزی چهار لیتر یا دو روزی هشت لیتر به هشتصد لیتر اب اضافه میکنم شقایق سنگام تا چند دقیقه بسته میشوند البته دوباره بعد از چند دقیقه باز میشوند
کسی میدونه این شن خاکستری چیه روی سرامیک هام
هم چنین کرلاین بنفش رو سنگ هام مقل اوایل پرنگ نی کنی گمرنگ شده
بله اینا همون چیزایی هست که بین مدیا گیر میکنه و باعث بالا رفتن نیترات فسفات میشه
اون پد روش فکر کنم یک سالی باشه شسته نشده!!
بهتره اون بشورید
مدیا هارو هم با اب تانک بشورید
پد هم یه جوری قرار بدین که این مواد به داخل سامپ و مابین مدیاها نفوذ نکنه
من سه ماه یکبار همه پد ها رو میشورم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.