دوست عزیز مبارک باشه.اک زیبایی باید بشه.بهتربود همون اصفهان میگرفتی یا بهترین مدلها را پیدا کن بعدش سفارش بده از اصفهان برات بفرستن.شماco2نیاز داری وسعی کن قبل از اینکه تهیه نکردی نورت را روشن نکنی چون co2کم موجب جلبک وخرابی گیاهان میشود.در مورد نور هم شما اگه بخوای درپوش این اک را استفاده کنی به مشکل میخوری وبهتره اصلا استفاده نکنی یکی بسته خاک هم خیلی کمه من از خاک ریورتون وada استفاده کردم وراضی هستم البته حالا میگن اصل نیست از یه نوع چینی هم استفاده کردم که بعد از دو هفته مجبور شدم اک را خالی کنم .اون تاپیک که دوستمون گفت را یه سر بزنید خیلی موثر هست.امیدوارم اک خوبی از کار دراید
مشکل من نبود فروشگاه حرفه ای یا تخصصی گیاهی تو بندرعباسه اکثرا وسایل آبشور دارن بعد شما طرحی دارین سیستم نورشو درست کنم ؟ مهتابی خودش 7500کلوین پلنت هستش که اون مهتابی ها هم توش کار بشه -کود هم اینو که خریدم و اشتباه کردم کاش نمیخریدم به عنوان زیر کود بستر اصلی استفاده میکنم
سلام اقا رسول
میشه ادرس فروشگاهای اب شور بندر عباس و بهم بدین ممنون میشم.
با تشکر
بهتره شما یک عکس از دربش بذاری اگه میخوای حتما درش را استفاده کنی .درمورد خاکی که گرفتید من تا حالا ازاین نوع استفاده نکردم ولی فکر نکنم مشکلی داشته باشه ورنگ پس بدهد ولی احتمالا کیفیت خوبی نداشته باشد ولی بازم خوبه خاک زیاد کارت هست با یکی بسته حل نمیشود.مهتابیها چه مارکی هست
سلام دوستان
خوب اینم عکس از درب تانک اگه کسی میدونه چطور سیستم نورشو اضافه کنم کمک کنه ممنون.
بابت کیفیت ضعیف عکسا ببخشید![]()
![]()
![]()
ویرایش توسط rasoul0761 : 28th October 2014 در ساعت 09:42 AM
دوست عزیز بازهم مبارک باشه اک زیبایی هست وسایل چینی ولی ظاهرا خوبه.ولی درپوش رانمیتونید استفاده کنید چون اگه بخواید نور را افزایش بدید درپوش خراب میشه ودیگر این درپوش موجب بالا رفتن دما اک میشه که این برای گیاهان خوب نیست.ومتاسفانه چون نمیشه درپوشتون را استفاده کنید باید هم فیلتر سطلی بگیرید هم قاب مهتابی.میدونم که میخواید به صورت حرفه ای کار کنید ولی چند مدل از گیاهه را میشه با همین وسایل استفاده کرد مثل کریپتون ,خنجری....ولی باز هم صبر کنید تا دیگر دوستان هم نظر بدهند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)