روی لایو راکام ی چیزایی ژله ای مانند زنده وجود داره کسی می دونه چین و یه نرم تنه دریایی خیلی کوچیک که تعدادشونم زیاده یه تنه اصلی داره و روش پر شاخک رنگشم بی رنگه مایل به سفیده چین این احیانا انگل که نیستن ؟
روی لایو راکام ی چیزایی ژله ای مانند زنده وجود داره کسی می دونه چین و یه نرم تنه دریایی خیلی کوچیک که تعدادشونم زیاده یه تنه اصلی داره و روش پر شاخک رنگشم بی رنگه مایل به سفیده چین این احیانا انگل که نیستن ؟
دوست عزیز احتمالا سیانو باشداونهایی که روی سنگها است.ولی شما اگه بتونید عکس بذاری دوستان بهتر میتونند راهنماییتا ن کنند
سیانو اونجوری که که می دونم یه جلبک سیاه رنگ و بنفش رنگه که با مالیدن دست روش میره اینا ژله ای و تقریبا مثله عروس دریایی ای حالتشون ولی چسبیده به سنگن اگه یه نوع دیگه سیانو هستند من نمی دونم حتما
فک کنم دقت درستی واسه آمونیاک به خرج ندادم موقع تست زدن شایدم صفر نشده بوده خب حلا دوتا جراح دارم توی آبم یه دلقک و یه گابی با اینا چیکار کنم آمونیام 25. بشون لطمه نمیزنه ؟
اگه دنبال مورد چینی هستی گرکو جدیدا امده من خریدم قراره بفرستن برام مشخصات کاملش رو براتون میذارم
سلام
عکس بزار ولی احتمالا اگه حالت کپک دارن در تانکهای تازه راه اندازی شده بر اثر کمبود جریان به وجود میان ، جریان رو زیاد کنید بر طرف میشه
این هم نمونش
سلام
برادر نبودم وگرنه حتمن جوابتو میدادم
برا پایین اوردن سطح اب سامپ باید صفحه هایی که اب از روشون رد میشه رو ارتفاعشون رو کم کنید اگه نمیتونید این کار رو بکنید
سطح اب تو اکواریوم اصلی رو ببرید بالا اگه امکان داره و اگر نمیتونید این کارارو بکنید اکواریوم رو عوض کنید:-)
----------------------
یه پیشنهادم دارم ولی قبلش یه سری مشخصات بده از اکواریومت و چی توش داری و یه عکس کامل ازش بزار تا بگم;-)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.