دوست عزیز شما باید کاری که اقای نوروزی گفت انجام بدی شیشه ای که روش اب رد میشه را کوچک کنی تا بشه سطح اب خونه اول را کم کرد
دوستان میشه یه واتر پمپ خوب وبی صدا با پمپاژ حدود ۵٠٠٠تا٧۵٠٠بهم معرفی کنید البته قیمتش هم زیاد بالا نباشه اگرم میشه قیمت هم بدید.خیلی ممنون
ویرایش توسط شادکامی : 27th October 2014 در ساعت 11:01 AM
من یک سوال داشتم من سیکل آکواریومم طی شده بعد یه مدت تست زدم نیتریت روی صفر بود ولی آمونیاک رو 25/ دوتا دوز باکتری دنیترول Jbl استفاده کردم بعد چهار روز امشب باز تست زدم روی 25/ مونده آمونیاک آب خودمم گیج شدم تسترمم api تاریخ انقضاشم هنوز وقت داره
سلام
واترپمپهایی که دبی بالا دارن معمولا گرون قیمت هستند
حالا چینی بخواین بگیرید حداقل سوبو 6800 حدود 80 قیمت داره ولی مصرف برق و صدای زیادی داره
چینی های بی صدا هم مثل رد دویل که تحت لیسانس هستند حدود 600 قیمت دارن تقریبا برابر با واتر پمپ های اروپایی
مدل های اروپایی هم اگه اشتباه نکنم از 500 تا 750 قیمت دارن مثل آکوامدیک ، سیچه ، اکواریوم سیستم
البته اینا برندهایی هست که فعلا تو بازار پیدا میشه شاید برندهای دیگه ای هم وجود داشته باشه که من بیخبرم
موفق باشید
سلام
امکان داره مواردی مثل
اضافه کردن لایوراک ، مردن ماهی ، مردن شقایق (خیلی تاثیر داره) ، باقی ماندن میگوی خوراک داخل اکواریوم و ...
وجود داشته باشه
خیلی ممنون چند وقت پیشتر مسافرت بودم پمپم سوخت ودر نبودم مجبور به خریدن یه پمپ باموتور تراکتور شدم اسمش sea starهست پمپاژبدی نداره ولی صداش خیلی کمه شما توی اون چندتای اروپایی کدوم را بهتر میدونیدسلام واترپمپهایی که دبی بالا دارن معمولا گرون قیمت هستند حالا چینی بخواین بگیرید حداقل سوبو 6800 حدود 80 قیمت داره ولی مصرف برق و صدای زیادی دارهچینی های بی صدا هم مثل رد دویل که تحت لیسانس هستند حدود 600 قیمت دارن تقریبا برابر با واتر پمپ های اروپاییمدل های اروپایی هم اگه اشتباه نکنم از 500 تا 750 قیمت دارن مثل آکوامدیک ، سیچه ، اکواریوم سیستم البته اینا برندهایی هست که فعلا تو بازار پیدا میشه شاید برندهای دیگه ای هم وجود داشته باشه که من بیخبرمموفق باشید
هشتاد درصد راکام مرده بودن ولی خوب شستشون دادم و هیچ چیزی روشون نبود به نظرت باز باکتری اضافه کنم که از 25/ برسه به صفر اگه چیزه ای مرده ای وجود میداشت باید از 25/ خیلی بالاتر میبود بد کار کردن اسکیمرم شنیدم آمونیاک افزایش میده درسته ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.