اگه شما قصد تکثیر دارید بهتره که ببریدشون تو تانک قرنطینه
اگه قصد تکثیر ندارید چراغ آکواریوم رو خاموش کنید و سعی کنید رفت و آمد به اون منطقه رو کم کنید.
اگه شما قصد تکثیر دارید بهتره که ببریدشون تو تانک قرنطینه
اگه قصد تکثیر ندارید چراغ آکواریوم رو خاموش کنید و سعی کنید رفت و آمد به اون منطقه رو کم کنید.
همونجوری که دوستمون گفت چند روزی صبر کن اگه بهتر نشدن به تانک اصلی انتقالشون بده ,احتمالا اگه خوب هم بشن در این اک تاچند مدتی بچه هاشون را بخورند.ا.یکم در ابشون مولتی ویتامین هم ریختید میتونه خوب باشه کمتر ضعیف بشن
دوست عزیز من جسارت نکردم حتما همین هست شما به ما لطف کرده ایدولی من هم از تجربه خودم این حرف را زدم.ولی به قول شما ودیگر دوستان غیر از این است همه هم از روی تجربه گفته ایم پس بهتره که بحثش تمام شه.موفق باشید
سلام و احترام
آب خالص RO به دلیل نداشتن کلسیم و سایر املاح و مواد معدنی مورد نیاز بدن دیسکس در دراز مدت باعث دفرمه شدن باله های دیسکس ، بیماری سوراخ در سر و ... میشه . در ضمن رشد ماهی در آب خالص RO به حد اقل ممکن میرسه
موفق باشید
اقا بابک کسانی که از roاستفاده میکنند میتونن کلسیوم رو از طریق غذا یا مکمل های کلسیوم جبران کنند؟
سلام با اجازه از آقا بابک:
https://www.sera.de/en/products/in_c...eral-salt.html
همچنین میشه از سنگ دولومیت استفاده کرد.بعضی از افراد در اب شور از این سنگ استفاده میکنند (خود من هم استفاده میکنم)این سنگ از خود کلسیم ومنیزیم ازاد میکند.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.