سلام سوال دوستمون رو خوندم برای خودمم سوال پیش اومد
یعنی مدیا مثل سرامیک و... رو باید عوض کنیم بعد از چند وقت یعنی مثل زغال اکتیو اثرش از بین میره؟ و اگر اره به چه دلیلی لطفا کامل بگین
ممنون
سلام سوال دوستمون رو خوندم برای خودمم سوال پیش اومد
یعنی مدیا مثل سرامیک و... رو باید عوض کنیم بعد از چند وقت یعنی مثل زغال اکتیو اثرش از بین میره؟ و اگر اره به چه دلیلی لطفا کامل بگین
ممنون
دوست عزیز زغال عمر زیادی نداره وعمر مفیدش چند ماه بیشتر نیست ولی من در اب شیرین هر یک سال عوض میکنم وبرخلاف دوست عزیزم اعتقاد دارم که در اک خیلی مفیده ودربهبود اب خیلی میتونه کمک کنه.سرامیک عمرش بیشتره ولی باید هر چند سالی عوض دلیلش هم اینه که سرامیک دارایه سوراخهای بسیار ریزی هست که در اون باکتریهایی رشد میکنند که امونیاک به نیتریت وبعد به نیترات تبدیل میکند بعد از مدتی این خللها پر میشود ودیگر این کارایی راندارد
میدونید که ذغال به علت جذب املاح موجود در اب میتونه باعث بیماری سوراخ در سر بشه
http://www.parsipet.ir/thread754.html
منبع : SimplyDiscus.com
ویرایش توسط Ali.Aghaei : 27th October 2014 در ساعت 01:13 PM
پس اینجوری که میگی علی جان اب های ro با سیستم اسمز معکوس هم همین مشکل رو باید داشته باشه دیگه؟ اگر 100 درصد اب تانکت از این مدل اب باشه و سیفونم با این اب بکنی؟
نیما جان
من خودم هیچوقت استفاده 100 در صد از آب ro را تست نخواهم کرد.
بعدشم این قضیه ذغال به خود من ثابت شدست
یکی از دلایلی که سایت پارسی پت برای بنده خیلی مفید بوده مرجع بودن این سایت هست و در مورد هر مطلبی که مشکل داشته باشید میتونه بهترین راهکار رو بده کلکسیونی از تجربه های اساتید هست
به عنوان مثال آقای محسنی عزیز این مطلب رو مشابه سوال شما فرمودند
من لینک مطلب رو هم برای شما قرار دادم
اینم لینک از خود پارسی پت ایشالا که مشکلتون حل بشه
http://www.parsipet.ir/thread11563.html
ویرایش توسط Ali.Aghaei : 27th October 2014 در ساعت 04:31 PM
سلام دوستان محترم :
استفاده از ro خالص و ذغال در دراز مدت اصلا توصیه نمیشه دلایلش هم بارها گفته شده است لذا ادامه این بحث سودی نخواهد داشت
سلام
دوتا از از دیسکسام جفت خوردن وتو تانک اصلی تخم ریختن
الان چند روزی است که جداشون کردم به حدی استرس دارن که نمیشه حتی نزدیکشون بشی وحتی غذا هم نمیخورن
باید چکار کنم ؟
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)