دوستان احساس میکنم عروسام خیلی وابسته به تخم مرغ شدن می خوام کمترش کنم زیاد سراغ دون خوردن نمیرن هر وقت خسته میشن از دون خودن جبغ میکشن به نظرتون طبیعیه؟
دوستان احساس میکنم عروسام خیلی وابسته به تخم مرغ شدن می خوام کمترش کنم زیاد سراغ دون خوردن نمیرن هر وقت خسته میشن از دون خودن جبغ میکشن به نظرتون طبیعیه؟
با سلام
عروس ماده سه تا تخم کدر و دیگه تخم نذاشت !!
اکثر مواقع داخل لانه هستند و من خیلی کم موفق به دیدن اش میشم !
امروز از لانه امد بیرون . احساس می کنم زیر شکمش متورم شده !!
گویا تخم برگردان شده !
این تورم بعد از تخم گذاری میتونه طبیعی باشه؟
در آبش قطره کلسیم و مکمل توتال تابرنیل ریختم
به نظرتون باید چیکار کنم ؟
آخرین تخم اش رو 26 ام مهرماه گذاشته
با اینکه تبریز شهر بزرگیه/ دامپزشک هاش بیشتر در کار فارم و مزرعه هستند و علاقه چندانی به پرندگان زینتی ندارند
ممنون
ویرایش توسط omidkhosravi : 24th October 2014 در ساعت 03:39 PM
سلام.ممنون شما خوبید؟
جوجه همینه.یه روز از اینکه باهاتون صمیمی نبود گله میکردین و حالا به مرور هرچقدر بیشتر بگذره از وابستگیش به خودتون بیشتر تعجب میکنید.
بهتره حتما قفسی بار باید و همیشه بیرون نباشه.
بله ازالان اسمش رو بخصوص شروع کنید باهاش تمرین کردن و صدا کردنش و از طرفی سه چهار کلمه ی کوتاه رو همیشه باهاش تکرار کنید انشالله تا دوماه دیگه باید کم کم اگر به حرف قرار باشه بیاد شروع به تقلید کنه.
سلام
اینا خیلی بد غذا هستند
(هرچند خیلی دوست اشون دارم اما فقط دون می خورند و تخم مرغ و از این بابت حسابی اذیت می کنند)
والا مکمل دادم (از ترس بود !! گفتم شاید تخم برگردان بوده)
میاد روی چوب و کاملا هوشیاره . تا منو می بینه فوری می ره داخل لانه
پس این تورم زیر دم اش برای چیه آقای اسکندری؟
خدا حفظ اتون کنه / هر پرنده یا حیوانی مریض میشه انگاری خودم مریض میشم ! باور می کنید جمعه ام زهر مار شده !!
علایم دنبال چی باشم ؟
مرسی
بهرحال نگهداری از پرنده استرس و دردسر های خودشم داره این ها که یک جفتن در تعداد بالا همه ی روزها باید استرس رو داشته باشید.
احتمال داره مدفوعش باشه که جمع شده.چند صفحه قبل که ماده ی آقا پوریا تلف شد نشانه ها و عکس هاش هست که مصداق کامل یک ماده ی تخم برگشته بود.
مکمل الان جز اینکه برای سوختن در بد عضلات و ماهیچه هارو به سوخت و ساز میندازه و باعث انقباض عضلانی میشه و یا جفت رو برای تخم گذاری مجدد تحریک میکنه سودی نداره دیگه.
برای تغذیه ی خوب میتونید سبزی رو خورد کنید و با سفیده تخم مرغ رنده شده قاطی کنید و بدین بهشون.چند مدل سبزی مثل گشنیز و جعفری و اسفناج رو میتونید قاطی کنید.
یا اینکه تفاله هویج رو با سفیده یا جوانه گندم قاطی کنید و بهشون بدین تا کم کم به خوردنشون عادت کنن.توی سالن هایی که تعداد پرنده زیاده این مشکلات کمتر هست چون وقتی یک جفت شروع به خوردن میکنه بقیه هم کنجکاو به خوردنش میشن و شروع میکنن.
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)