سلام.
دوستان امروز متوجه شدم یکی از باجی های ماده من مثل مستی نر ها بال هاشو یکم از بدنش فاصله میده و کمی بیحال تر شده و الان که نشسته چشماشو میبنده و بعضی اوقات باز میکنه. نمیدونم الان خوابش میاد یا مشکلی داره که چشماشو میبنده. برای همین پرنده رو گرفتم که پشتش رو نگاه کنم که دیدم پر های کنار مخرج رنگ مدفوع دارن و یک قسمت فکر کنم کنار مخرج پرنده یک تکه مدفوع خشک شده چسبیده.
خواستم بدونم این بیماریه؟ اگه بیماریه چیه و راه درمانش چیه؟
تشکر...
سلام.
آیا پرنده آبریزش بینی هم داره و دمش هم به صورت مداوم پرش داره؟؟؟؟
سلام.تغذیش چی بوده؟موقع راه رفتن راه میره پف کرده نیست که فاصله ی پاهاش هم بیشتر شده باشه؟موقع تنفس له له نمیزنه روی نی که نشسته؟سلام.
دوستان امروز متوجه شدم یکی از باجی های ماده من مثل مستی نر ها بال هاشو یکم از بدنش فاصله میده و کمی بیحال تر شده و الان که نشسته چشماشو میبنده و بعضی اوقات باز میکنه. نمیدونم الان خوابش میاد یا مشکلی داره که چشماشو میبنده. برای همین پرنده رو گرفتم که پشتش رو نگاه کنم که دیدم پر های کنار مخرج رنگ مدفوع دارن و یک قسمت فکر کنم کنار مخرج پرنده یک تکه مدفوع خشک شده چسبیده.
تشکر...
سلام ، با اجازه با تجربه ها،سلام.
تشکر...
يه ساعاتى از روز چرت ميزنن، اگر غذا ميخوره ، طوريش نيست، اين كثيفي به مريضي نميخوره، نگران نباش
ارسال با موبايل
سلام.این مدفوع و چسبیدن به مقعد بهترین مثال برای یک باجی بیمار هست.به هیچ وجه بجز در شرایطی که پرنده برای اولین بار غذایی یا سبزیی رو تجربه میکنه نباید مدفوع شل و آبکی بشه و به مقعد بچسبه.
سلام.
خیر نوک پرنده رو دیدم خیس نبود.
دمش هم بعضی وقتا بالا پایین میشه.
تغذیش ارزن و کتان. دو سه هفته ای بهشون جوانه گندم ندادم و دیروز مقداری جوانه گندم دادم. کاهو هم پنچ شش روز پیش خوردن.
پف نداره فاصله پاهاش هم عکسشو رو زمین و رو چوب گذاشتم. نمیدونم این مقدار زیاده یا نه.
موقع تنفس له له نمیزنه اما احساس میکنم هنگام تنفس تق تق خیلی آرومی داره که تو بعضی تنفس ها صداش میاد و تو بعضیا نه. و همچنین تعداد دفعات تنفسش کمتر انجام میشه و هر تنفس رو طولانی تر انجام میده و فاصله بین تنفس ها زیاد شده.
الانم خیلی آرومه طوری که دستمو میبرم جلو سینش آرومه و تکون نمیخوره.
خیلی نگرانشم.
تشکر...
آره كاملا حق با شماست، ولى انگليسي ها اون قسمت خيلي پر زياد داره و موقع دفع مدفوع گاهى اوقات " گاهى أوقات" اجتناب ناپذيره.
ارسال با موبايل
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.