سلام
میخواستم ببینم فیلتر سطلی در حد 300 تومن برا اکواریوم 200 لیتری چی خوبه بخرم ایهام رو فکر کنم یکم پول مارکش رو بگیره تقریبا در حد اون چیزی هست؟
و اینکه من تاپ سامپ دارم ولی اکواریومم یکم نمیدونم ابش چرا شفاف نیست ب تاپ سامپم ابذ اضاف کنم یا فیلتر سطلی به تانکم اضاف کنم
ممنون
دوست عزیز فیلتر ایهایم فیلتر خیلی خوبیه وتنها فیلتری هست که مواد داخلش هست فقط یک کیلو سابسترات توش هست که حدود ۶٠ هزار تومان میشه ,بدون اینکه شک کنی ایهام بگیر فکر نکنم سیصدوخرده ای بیشتر باشه برا حجم اک شما ,تازه شما هر فیلتری که بگیری چقدر باید پول مواد بدی ,من یکه حدود ده سال دارم هنوز فکر نکنم باروز اول فرقی کرده باشه سه تا دیگه هم دارم از مارکهای دیگه با اینکه از اینها کاره زیادی نمیکشم وچند سالی بیشتر نیست که خریدمشون ولی نصف کارایی اول را ندارند بماند که همون اول هم از ایهایم بدتر بودند
اساتید و دوستان عزیز سلام
از اونجایی که من با ته مونده غذا دارم به مشکل میخورم بالاخره تصمیم گرفتم کت فیش آلبینو در کوچکترین سایز تهیه بکنم ، سوال من اینه که فروشگاه م...... دو نوع آلبینو داشت یکی به رنگ کرم و یکی به رنگ لیمویی خوش رنگ با چشمانی قرمز ، به نظر شما کدومشونو تهیه بکنم
پیشاپیش از راهنمایی دوستان متشکرم
رضا جان رویال یا درختی بخرید خیلی مناسبه البته اگه چوب ندارید
سلام علی جان ، اتفاقا چوب مانگرو دارم و یک رویال خریده بودم که الان خارج از تانکه چون مثل رنده فقط چوبو خورد میکرد
سلام
من در تانکم از کت رویال کوچک استفاده می کنم که هم خوب تانک را تمیز می کنه و هم خوب فعال است و کاری هم به دیسکس ها نداره و به نظرم زیبا تر از آلبینو هاست . اما با نظر اقا رضا هم موافقم چوب ها را خراب میکنه.
برای باقی مانده غذا ها هم از کریدوراس و لوچ کماندو استفاده می کنم که خیلی خوب باقی مانده غذا ها را در صورت وجود می خورند و کماندو ها این حلزون هایی که گاها با گیاهان طبیعی است را هم از بین می برند(به صورت شخصی از این دو راضیم).
در مورد دلقک که دوستمان گفتن هم من قبلا با دیسکس نگه داشتم که هم دیسکس ها را اذیت می کرد و هم با حرکاتش استرس زیادی وارد می کرد. و به شخصه از نگه داری دلقک و پوزه خرگوشی با دیسکس مخالفم.
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)