سلام دوستان
به غذای ماهی ها مولتی ویتامین میزنم نمیخورن و تف میکنن، حتی به پیشنهاد جناب نوروزی ۱ قطره زدم اما بازم نمیخورن
مشکل از کجاست باید چیکار کنم؟
سلام دوستان
به غذای ماهی ها مولتی ویتامین میزنم نمیخورن و تف میکنن، حتی به پیشنهاد جناب نوروزی ۱ قطره زدم اما بازم نمیخورن
مشکل از کجاست باید چیکار کنم؟
دوستان من تواین چند سال اخیر همیشه تو فکر سا ختن یه اکواریوم خیلی بزرگ بودم شاید باورتون نشه ولی من خونه اماده نخریدم ورفتم زمین خریدم که بتونم یه طرح اکواریم خیلی بزرگ توش پیاده کنم که ٣×٣×١سایزی که میخواستم بود در منزلی که الان دارم که اصلا نمیشه چند سال پیش یه شیشه بری رفتم گفت میتونم شیشه ٣٠میل برات بیارم که اونوقت میگفت صدوخرده ای که راستش فکرشو کردم دیدم خیلی سنگین میشه حالا که صحبت شیشه شد میخواستم بپرسم که شیشه ای هست که جنس محکمی وسبکی داشته باشه.ببخشید بابت این سوال
من اطلاعی ندارم
از چه مولتی استفاده میکنی
send by Tapatalk
دوست عزیزشما باید خیلی کمتر مولتی ویتامین بریزتازیاد مزه غذاتغیر نکنه بعدش کم کم بیشترش کن اگه دیدی بازهم نمیشه چندمدتی بریز توی ابشون بعد این روش را اجرا کن احتمالا دیگه نه نگویند
شفافيتش واقعأ مثال زدنيه
اگه در كنار مولتي ويتامين از اساره سير استفاده كني مشكلت حل ميشه من هر وعده ١٥قطره مولتي ويتامين ميدم
ماهی شما بدون مولتی ویتامین غذا را میخوره ؟
بهتره فعلا بجای اضافه کردن به غذا داخل آب بریزید ، توجه داشته باشید تاریخ مصرف محصولی که استفاده میکنید نگذشته باشه
البته محصولات برایت ول روی کارتنش تاریخ مصرف و تولید داره نه روی بطری که این کارو یکمی سخت میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.