سلام
ممنونم. خوشحال شدم که از دیسکس خوش ات امد.
خیلی لطف داری محسن جان ولی واژه "استادی" که گفتی برای من خیلی زیاده و سنگین و من حالا حالا ها شاگردم.
تشکر که سر زدی و نظر دادی.
سلام سعید جان من هم یادم است اره خیلی جنب وجوش داشت در حدی که اگر دست را داخل اب میکردی به دست ادم حمله میبرد وزیادی خشن بود راستی سعید خیلی از دیسکس های قبلی خوشم اومد اگه میشه چند تا عکس نزدیک از انها بزارشما همیشه مارو شرمنده میکنید
ممنون
سلام
محمد عزیز خیلی ممنونم. مثل همیشه لطف داری.
چشم در اسرع وقت از بقیه دیسکس های این تانک هم عکس تکی قرار می دهم.
دشمنت شرمنده باشه عزیز .
سلام
چندتا دیگه از جوجه دیسکس ها:
![]()
ویرایش توسط SAE!D : 11th October 2014 در ساعت 12:04 AM
سلام خسته نباشی
بسیار شیک و مجلسی هستن![]()
سلام سعید جان ممنون که این عکس های زیبا وارامش بخش رو میزاری یعنی ان قدر زیبا و با تجربه کار کردی که هر موقه حوس دیدن عکس ماهی کنیم باید بدون تردید به البوم شما سر بزنیم ممنون از این همه عکس ها ایشالا پیروز و موفق باشی و منتظر سوپراز های جدید دیگه هستیم یاحق
سلام
خیلی ممنونم. نا قابلند.
تشکر که سرزدید و نظر دادین.
سلام
مثل همیشه پیگیری محمد عزیز. خیلی ممنونم. دوستان ماهیان و دیسکس های خیلی زیباتری دارند و به آلبوم دوستان سر بزنی خیلی بیشتر لذت میبری.
در ضمن قابل دار نیستند و اراده کنی تقدیم میشن.
سلام سعید جان میشه لطفی کنی و از اون اکواریوم های جدید و قدیمیت که از انواع سیچلاید بودن به البومت اضافه کنی تا اعضای پارسی پت از تجربیات بیشتر شم بهرمند شوندممنون از این همه پاسخ گویی
![]()
سلام
محمد عزیز من هنوز و حالا حالا ها شاگردم و خودم باید درس بگیرم.
در مورد عکس اکواریوم سیچلایدها که گفتی از بعضی از قدیمی هاشون فقط عکس چاپی دارم که فکر نمی کنم مناسب سایت باشه و از یه سری دیگه که از انها جدید تر بودند تو کامپیوتر عکس داشتم که یه 1-2 سال پیش از بین رفتند. از یه سری دیگه هم چندتا عکس دارم که اگه بتوانم جمع و جورشان کنم قرار می دهم. قبلا در کل اهل عکس گرفتن نبودم (البته الانم نیستم) و خیلی عکسی از آکواریوم ها هم ندارم و این ها هم که دارم اکثرا کیفیت خیلی پایینی دارند .
تشکر که سر میزنی و نظر میدهی.
سلام
مدتی بود از این آکواریوم عکس قرار نداده بودم.
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.