محمد جان من اینارو تو یه روز نخریدم یا هر کدوم رو تو شرایط خاصی خریدم که امکان نگهداریشو داشتم
(نور اکواریوم ردیف بوده شرایط ابم ثبات داشته محلول ها و غذاهام کامل بوده و از هه مهمتر وقت رسیدگی بهشون رو دارم!!!!!!)
سلم آقا مصطفی
میشه بگین قاب متال شما تایمردارهست یا نه
اگه تایمر داره ، میشه یه توضیحی در مورد کارکردش بذارین و اینکه این قاب را با چه فاصله ای از سطح آب قراردادین
ممنون
بله تایمر داره و تایمرش بصورتی هست که برایه مهتابی یه تایمی بهش میدی و برایه متال هم یه تایم
قاب رو میتونی به دو صورت بالایه اکواریوم قرار بدی یکی اینکه لبه شیشه قرارش بدی که فاصلش از سطح اب ثابته
یا اینکه از سقف خونه اویزونش کنی بالایه اکواریوم که خودت میتونی فاصله رو تنظیم کنی من لبه شیشه قرار دادم
و فاصلش حدود30سانتی هست از اب ولی گه از سقف اویزون کنی میتونی تا جایی که میخوای ببری بالا تا جایی که نورش
به بیرون از اکواریوم نتابه
آقا یه دنیا ممنون از راهنمایی که کردین مثل همیشه با حوصله و دقیق
یه سوال دیگه اگه من روی تانک رو با شیشه بسته باشم و فقط 20 سانت فضا داشته باشم احتمال شکستن شیشه بالا توسط حرارت لامپ متال هست؟
مصطفی نمیخوای چند تا عکس جدید بزاری؟
تو کل این 67 صفحه تاپیک ات یه عکس نیست تمام عکس ها پاک شدن
لطفا عکس بزار تا الگو برداری کنیم![]()
اینو منم خیلی موافقم هر سری میگیم عکس بزار یدونه عکس ماله چهار ساله پیش میزاری میگی تغیری نکرده بابا ما میخوایم بدون تغییر جدید ببینیم به کی باید بگیم
البته میدونم دوربینت باب ذلت نیست !
من هم میخوام آکواریم آب شور درست کنم.
ولی این اولین تجربه آکواریومی منه.
به نظر شما چه ابعادی باشه و نیاز به چه قدر بودجه داره؟
ممنون
سلام دوست عزیز
به پارسی پت خوش اومدید
لطفا سوال خودتون رو در بخش مربوطه بپرسید تا دوستان جواب بدن
این بخش راهنمایی رو بخونید
http://www.parsipet.ir/thread20257.html
آقا ما كه هر چي نيگا كرديم هيچي نديدم
پس كجاس اين عكسهاي آكواريوم شما؟
تاپيكتون مثل قلب من سفيده سفيده
نكنه اشكال از ويندوز ايكس پي باشه
اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.