اینم عکس مرغ عشقی که توو دوتا پست قبلیم گفته بودم که به نظر شما بفروشمش (همون که همراه نوه اش بود)
همین چند هفته پیش رفتم فروختمش واقعا دیگه پیر شده بود
![]()
اینم عکس مرغ عشقی که توو دوتا پست قبلیم گفته بودم که به نظر شما بفروشمش (همون که همراه نوه اش بود)
همین چند هفته پیش رفتم فروختمش واقعا دیگه پیر شده بود
![]()
اینم دوتا عکس مرغ عشقام
![]()
خیلی زیبا انشالله لونه پر از جوجه باشه کاش لونه بیرون نصب میکردید که نیاز به تمیزکاری درب لونه نباشید
سلام.جفت زیبایی هستن.خوش رنگ و خوش استیل هم هستن.انشالله جوجه هم بدن تا تکمیل بشه کارشما.
سلام
محسن جان خیلی زیبا و سر حال هستند.
عکس آواتارت هم خیلی قشنگ تر شده فقط اگه کمی بزرگ تر بود بهتر می شد.
ان شااله همیشه موفق باشی عزیز.
سلام دوست عزیز.
مرغ عشق های زیبایی داری ، امیدوارم جوجه های قشنگی ازشون بگیری و لونت همیشه پر از جوجه باشه.
برای بیرون وصل کردن لونه باید از میله های قفست به اندازه در ورودی لونه ببری و کناره های لونه را سوراخ کنی و با سیم از بیرون ببندی به قفس.
اما به نظر من لازم نیست و همون داخلم بذاری خوبه. به چند دلیل :
1. بعضی از مرغ عشق ها عادت دارند در لونه را بندازند که اگه اینطوری بشه امکان داره فرار کنه.
2. وقتی سن جوجه ها یکم بره بالا باید در لونه را برداری و لونه را بذاری کف قفس که اگه بیرون نصب شه مشکل میخوری.
به هر حال خودت میدونی.
موفق باشی
ممنون از نظر و راهنمایی تون.الان که لونه توو قفس هست ولی یکی از کاربران پارسی پت گفتن که بیرون نصب کن تا درب لونه کثیف نشه.سلام دوست عزیز.
مرغ عشق های زیبایی داری ، امیدوارم جوجه های قشنگی ازشون بگیری و لونت همیشه پر از جوجه باشه.
برای بیرون وصل کردن لونه باید از میله های قفست به اندازه در ورودی لونه ببری و کناره های لونه را سوراخ کنی و با سیم از بیرون ببندی به قفس.
اما به نظر من لازم نیست و همون داخلم بذاری خوبه. به چند دلیل :
1. بعضی از مرغ عشق ها عادت دارند در لونه را بندازند که اگه اینطوری بشه امکان داره فرار کنه.
2. وقتی سن جوجه ها یکم بره بالا باید در لونه را برداری و لونه را بذاری کف قفس که اگه بیرون نصب شه مشکل میخوری.
به هر حال خودت میدونی.
موفق باشی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.