مرحله بعد mdfکاری بردم بیرون طرح رو گفتم 900 تومن خواست ازم خودم دادم برش دادن اوردم سوار کردن با 300 تموم شدم این عکسش البته کامل نیست تو عکس الان کامله
![]()
مرحله بعد mdfکاری بردم بیرون طرح رو گفتم 900 تومن خواست ازم خودم دادم برش دادن اوردم سوار کردن با 300 تموم شدم این عکسش البته کامل نیست تو عکس الان کامله
![]()
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 12th October 2014 در ساعت 08:34 PM دلیل: ویرایش عکسها
مورد بعدی که رفتم سراغش خرید شیشه و چسب بود متاسفانه حین ساختش زیاد اذیت شدم نتونستم عکس بگیرم وسط پذیرایی داشتم میساختم طول کشید ساختش وزیر اعظم حالمو گرفت خب بگذریم شیشه تانک اصلی فلوت 10 میل متری 30 تومن کلا شد 120 با پل 10 میل و شیشه سامپ و رف 6 میل جمعش شد 40 تومن و 20 تا چسب اونم دونه ای 7200 چسب کاریش هم کار خودم بود اخر سر عکس میذارم از کل تانک
سلام بر شما آقا حامد
خیلی تانکت زیبا شده . خوش به حالت که تونستی چنین تانکی رو راه بندازی من که خیلی سعی کردم ولی از پس خرج هاش بر نیومدم . امیدوارم که پر از ریف و ماهی بشه .
موفق و پیروز باشید .
سلام
معلوم میشه با حوصله و تحقیق کار کردی
مبارکت باشه و انشاالله آبش برات بچرخه
چرا از عکس بند انگشتی استفاده میکنی ، وقتی عکس آپلود کردی آدرس دومی رو اینجا بزار الان دیدن عکسها کمی سخت شده
از اورفلوت یه چند تا عکس دیگه میگذاری
ممنون
راکتور کلسیم برای چی گذاشتید؟ میخواهید sps نگهداری کنید؟
سلام
این اورفلو خیلی بزرگه ، با تانک اصلی چطور ارتباطش دادی ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.