سلام
امروز در سايت نسيم ياس يسري راكتور نيترات و فسفات بود ايا ميخوام بودنم اينها مفيد هست براي پايين اوردن نيترات وفسفات
چون ميگن نيتراتور ارزش خريد نداره چون اول بايد نيترات را اورد پايين بعد راهندازي كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
امروز در سايت نسيم ياس يسري راكتور نيترات و فسفات بود ايا ميخوام بودنم اينها مفيد هست براي پايين اوردن نيترات وفسفات
چون ميگن نيتراتور ارزش خريد نداره چون اول بايد نيترات را اورد پايين بعد راهندازي كرد
Sent from my iPhone using Tapatalk
راکتور مدیا رو میشه با هوزینگ دستگاه تصفیه درست کرد و چیز خاصی نیست
باکتری زنده مثل میکروباکتور برایت ول و دنیترول جی بی ال
لطفا از گذینه نقل قول استفاده کنید
send by Tapatalk
بهترین کار داشتن رفریجیوم هست که هزینه زیادی نداره و اگه کمی هزینه بکنید از متد جدید و بایوپلت استفاده کنید
به نظر من دنیتراتور زیاد بدرد نمیخوره و راکتور فسفات رو میشه خودمون با هوزینگ دستگاه تصفیه درست کنیم
http://www.parsipet.ir/forum142.html
در این بخش توضیحات راتور فسفات و راکتور کربن اومده میتونید مطالعه کنید
send by Tapatalk
سلام دوستان
میخواستم نظر دوستانی رو که تجربه نگهداری دلقک اسالاریس و مرون گلد رو با هم دارن توی تانک و شرایط نگهداری و اضافه کردن هم بگن
باتشکر
مرسی از راهنمایی چشم استفاده میکنم
فقط یه سوال کدوم بهتره
1. مکسی جت 1000 آکواریم سیستم
2. سوبو 5200
3. بابل مگاس vp2000
واسه یه کواریم 350 لیتری در ارتفاع 1.8 متری
چی بهتره ؟
اگه منظورت واترپمپه که برای آکواریوم ریف گردش آب تا ده برابر خوبه ( عالیه ) و واترپمپهای اروپایی به چینیها ارجعیت دارن و آکواریوم سیستم جواب خودش رو پس داده
سلام به دوستان
نمک 5 کیلویی آکو پرو لایف که آکواریوم کاسپین میفروشه چجور هستش؟من دارم مثل برایتول شفاف نیست
نظرتون درباره ماهی های تکثیری چیه؟ چه نوع ماهی هایی به صورت تکثیری موجود هست؟
سلام
راستی تانک sps چیه ؟ خیلی جاها اسمشو دیدم ولی نمیدونم چه نوع تانکیه . اگه میشه یه توضیح مختصری در موردش بدید .
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.