شما ازکجا ترتیب تخم هارومیدونید؟علامت زده بودین؟اقای اسکندری یک سوال سری دوم تخم عروسام چک کردم تخم اول نطفه داشت تخم دوم نطفه نداشت تخم سوم نطفه داشت چه دلیلی داره که این طور میشه؟ با اینکه جفت گیری کامل هر روز مشاهده میشد احتمال داره عروس به خاطر اینکه زیاد جفت گیری کرده باشه این اتفاق افتاده باشه؟ یا دلیل دیگه ای داره؟
حال اگه قرار باشه نطفه نر تقویت بشه باید چکار کرد چه پیش نهادی برای بنده و اقای معدن زاده دارید؟
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
شاهدانه و کافیشه رو یک پنجم ارزن در نظربگیرید.همانطور که میدونید جفت دوم دارم اماده میکنم به نظر شما برای اینکه پرندها تا یک ماه اینده برای تخم گذاری اماده نشن و سریع مست نشن چه مقدار شاهدانه کافیشه باید به غذاشون اضافه کنم؟
تخم خرفه میتونم به ارزن تخم کتان اضافه کنم که روزانه بخورن یا باید تو هفته دو وعده روی غذاشون بریزم
تخم خرفه هم بریزید رو سفیده تخم مرغ آبپز.
من فکرمیکنم یا در ترتیب تخم ها اشتباه کردین مگر اینکه هر تخم رو همون روز علامت زده باشین یا تخم خوب گرم نشده و اصلا رگ نبسته.این امکان نداره تخم هایکی درمیون نطفه ببندن.اگرم قرار به پوچ بودن باشه تخمای آخر که نطفه ضعیفتر و جفت گیری ها کمتر میشه این اتفاق میفته.
آخه من از آخرین تخم ۷ روز میگذشت که تخم ها را کندلینگ کردم و برداشتم.
وقتی شکوندم زردی و سفیدی سالم بود.
دو روز آخر هم کم میخوابیدند و وقتی دمایی اتاق کم بود میخوابیدند.
روی بسته ویتالین نوشته که انواع مواد معدنی را داره.
تا دیروز که آب میریختم تو یه روز تا نصفه هم نمیخوردند اما الان تا عصر یه ظرفو کامل میخورند.
بعد صاحب قبلیش میگفت سری اخر که تخم ها را شکستم توش یه چیز خشک شده بود.
از کجا میشه فهمید که نر عقیمه یا نه؟؟
ممنون بابات راهنمایی پس اگر به میزان 1/5 باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
الان حدود 15 روزی هست جفت جدید وارد خونه ما شدن اگه قرار باشه پرندهارو برای حدود 2 ماه دیگه اماده کنم به نظرتون چطور از مکملهایی که دارم استفاده کنم
مکملهای موجود توتال-مولتی ویتامین-ad3e-کلسیم-مینرال.ممنون میشم راهنمایی کنید لازم بگم می خوام نطفه نر تقویت بشه چون سری اول یک 2 تا تخم بارور کرده بود
من روی علامت گذاری خودم شک ندارم ولی احساسم میگه چون تعداد تخمها بالا رفته بوده درست تخمها گرم نشده رگ نبسته چون تخم پوچ خونه نداشتم تخم نشکستم ببینم چه خبرهمن فکرمیکنم یا در ترتیب تخم ها اشتباه کردین مگر اینکه هر تخم رو همون روز علامت زده باشین یا تخم خوب گرم نشده و اصلا رگ نبسته.این امکان نداره تخم هایکی درمیون نطفه ببندن.اگرم قرار به پوچ بودن باشه تخمای آخر که نطفه ضعیفتر و جفت گیری ها کمتر میشه این اتفاق میفته.
پس احتمال اینجور بارور شدن وجود نداره؟
توتال و مولتی ویتامین که یکین.میتونید تا چهل روز از توتال استفاده کنید.دوبار درهفته.ممنون بابات راهنمایی پس اگر به میزان 1/5 باشه مشکلی ایجاد نمیکنه
الان حدود 15 روزی هست جفت جدید وارد خونه ما شدن اگه قرار باشه پرندهارو برای حدود 2 ماه دیگه اماده کنم به نظرتون چطور از مکملهایی که دارم استفاده کنم
مکملهای موجود توتال-مولتی ویتامین-ad3e-کلسیم-مینرال.ممنون میشم راهنمایی کنید لازم بگم می خوام نطفه نر تقویت بشه چون سری اول یک 2 تا تخم بارور کرده بود
مینرال هم به همین صورت.
Ad3e و کلسیم هم تا شروع تخم گذاری ۵ روز استفاده ۵ روز استراحت.
این طریقه مصرف شخصی بوده و طبق بروشور نیست.
این احتمالش زیاده که تعداد زیاد تخم ها باعث نطفه مرگ شدنشون شده باشه.
خیر امکان نداره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.