والا تخم ها نطفه نداشت. وقتی شکوندم هم زرده و سفیده سالم بود و انگار تازه تخم کرده بودند.
به نظر شما مشکل کجا بود؟
سلام.چند ساعت از بلند شدن جفت از روی تخم ها میگذره؟کوچکترین تخم چند روزس؟شرمنده دوباره مزاحم شدم،اون جفتی که گفتم امروز از رو تخماشون بلند شدند و دیگه نخوابیدند البته صدای آژیر باعث ترسشون شد و از لونه اومدند بیرون و شروع کردند به بال زدن و جیغ زدن.من در عین حال یه جفت عروس دیگه هم دارم که جوجه آخرشون(جوجه چهارمشون)امروز عصر در اومد.همونطور که گفتم جوجه های اون جفت که از رو تخمشون بلند شدند هفته دیگه باید در بیاد.الان سوالم اینه که اگه تخمای اون جفتو بذارم زیر جفتی که جوجه دارند امکان داره اگه اوناهم جوجه شد بهشون غذا بدند با توجه به اختلاف روزهایی که بین جوجه ها هست؟
شرمنده زیاد شد
دوستان برای تقویت نطفه نر باید چه کارایی انجام بشده به خصوص تو دوره اماده سازی
سلام
الان یک هفته از گذاشت اولین تخم عروسام میگذره و باید تخم ها کدلینگ بشن آیا وقتی هر دو از لونه بیرونند باید کدلینگ شن؟اما هر دو همیشه در لونه هستند و نر حدودا از 10 شب به بعد به مدت
10دقیقه بیرون میاد و ماده هم حدودا 6 صبح میاد بیرون برای تغذیه و دوباره داخل لونه میشه حالا با این تفاسیر چطور تخم ها رو کدلینگ کنم؟
ویرایش توسط kasku : 11th October 2014 در ساعت 09:52 PM
سلام
الان یک هفته از گذاشت اولین تخم عروسام میگذره و باید تخم ها کدلینگ بشن آیا وقتی هر دو از لونه بیرونند باید کدلینگ شن؟اما هر دو همیشه در لونه هستند و نر حدودا از 10 شب به بعد به مدت
10دقیقه بیرون میاد و ماده هم حدودا 6 صبح میاد بیرون برای تغذیه و دوباره داخل لونه میشه حالا با این تفاسیر چطور تخم ها رو کدلینگ کنم؟
یک هفته از اخرین تخم باید بگذره نه اولین تخم به نظر بنده بزار این کارو شب انجام بده وقتی جفت پرنده اومدن بیرون برق خاموش کن بعد تخم هارو چک کن اینجوری به پرندهاکمتر استرس وارد میشه
فکر کردم از اولین تخم باید بگذره اما من نمیدونم تخم آخرو گذاشتن یا نه چون اصلا تو لونه نگاه نمیکنم
ممنون یعنی ممکنه نر عقیم باشه.چون قبلا تخم و بارور کرده.بعد ممکنه به.همین خاطر دو روز اخر خوب نخوابیدند.؟؟راستی براشون به ابشون ویتالین قاطی میکنم تا عصر همه ابو میخورند, انگار مواد معدنی بدنشون خیلی کمه؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.