سلام
شب دوستان به خیر
تعداد جفت گیری های عروس هام زیاد شده و همچنین زمانی که در لانه سپری می کنند نیز بیشتر شده
آیا الان میتونم پوشال اضافه کنم ؟
تغییر شکل در کف لانه که به دلیل اضافه شدن پوشال ایجاد میشه براشون استرس زا نمیشه ؟
ممنون
سلام
شب دوستان به خیر
تعداد جفت گیری های عروس هام زیاد شده و همچنین زمانی که در لانه سپری می کنند نیز بیشتر شده
آیا الان میتونم پوشال اضافه کنم ؟
تغییر شکل در کف لانه که به دلیل اضافه شدن پوشال ایجاد میشه براشون استرس زا نمیشه ؟
ممنون
سلام من تازه عضو شدم و تازه وارد هستم
یه جفت عروس دارم که سری اول که تخم گذاشتند همش بی نطفه بود
سری دوم که تخم گذاشتند از 5تا تخم 3تاش جوجه شد ولی به جوجه هاشون غذا ندادند تا اینکه جوجه ها مردند
الان سری سوم هست که تخم میذارند و از 5تا تخم 3تاش نطفش گرفته و حدود 1هفته دیگه باید اولین جوجه در بیاد
الان سوالم اینه که چیکار کنم وقتی جوجه ها از تخم بیرون اومدند نر و ماده بهشون غذا بدند و تلف نشند؟
و اینکه آیا صحت داره که میگند جوجه اول(شاه تخم)100 درصد نره؟
سلام
این شر حالی که دادید بیشتر مربوط به جفتهای جوان و بی تجربه هست که سری اول همه تخم ها پوچ و سری بعد هم غذا ندادند.
کاری که شما از دستتان بر می آید اینست که محیطشان را آرام نگه دارید و زیاد به لانه سر نزنید . اگر اتاق دمای مناسبی دارد و پرنده ها در معرض باد یا هوای خنک نیستند برایشان تا جوجه ها در نیامدند یکی دوبار آبتنی بگذارید و انشالله جوجه هم که بدنیا آمد غذای کافی علاوه بر ارزن و کتان سفیده تخم مرغ حتما در اختیارشان بگذارید و برای اینکه ببینید غذا داده اند یا نه دائم در لانه را باز نکنید
نه همیشه این طور نیست .
*فقط امیدوارم فاصله بین تخم گذاریها را رعایت کرده باشید
ویرایش توسط *پویش : 11th October 2014 در ساعت 04:15 PM
سلام دوستان. خوب هستید؟؟
جفت من بعد از 4 تا تخم که گذاشتند و اولین تخم را که روز 6 مهر گذاشتند و اخریشم 12 مهر به فاصله یک روز در میون.
قبل از تخم گذاری هم روزی 3 یا 4 بار جفت گیری کردند و دیروز کندلینگ کردم دیدم اصلا رگ نبسته..
دو روز آخرم دیگه خوب نمیخوابیدند منم تخم ها را برداشتم.
مشکل کجاست؟
داداشم هرروز که من نبودم به تخم ها دست میزد و هرروز کندلینگ میکرد. ممکنه به خاطر همین دست زدنا باشه که جوجه تشکیل نشده و یا مشکلی داره؟؟
ممنون
ویرایش توسط abolfazl : 11th October 2014 در ساعت 11:11 PM
شرمنده دوباره مزاحم شدم،اون جفتی که گفتم امروز از رو تخماشون بلند شدند و دیگه نخوابیدند البته صدای آژیر باعث ترسشون شد و از لونه اومدند بیرون و شروع کردند به بال زدن و جیغ زدن.من در عین حال یه جفت عروس دیگه هم دارم که جوجه آخرشون(جوجه چهارمشون)امروز عصر در اومد.همونطور که گفتم جوجه های اون جفت که از رو تخمشون بلند شدند هفته دیگه باید در بیاد.الان سوالم اینه که اگه تخمای اون جفتو بذارم زیر جفتی که جوجه دارند امکان داره اگه اوناهم جوجه شد بهشون غذا بدند با توجه به اختلاف روزهایی که بین جوجه ها هست؟
شرمنده زیاد شد
ویرایش توسط mohammad.moradi : 11th October 2014 در ساعت 08:30 PM
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)