سلام.سعی کنید هم خودتون و هم پسرتون بیشتر با دست بهش غذا بدین اینطوری اعتمادش بیشتر به شما جلب میشه اون چنتا کلمه ای هم که باجیغ تکرار میکنه بیشتر خودتون براش تکرار کنید تا هرچه زود بتونه واضح بیانشون کنه و در آخر بیشتر با کاسکوتون وقت بگذرونید که هم اینطوری کاسکوتون بیشتر سرگرم میشه و هم اعتمادش نسبت به شما بیشتر میشه
درواقع سئوال من اون تيكه بود كه چرا گرسنه اش ميشه ميخواد بگيره دستمو، ولى اولين تيكه هويج ،بادوم زمينى، كرفس،... رو كه گرفت دستم دايم كنار شه و توقفسه ولى مهربون ميشه...
ولى توصيه هاتون هم جالب بود،
عرض كنم كه چون زياد وقت نداريم باهاش صرف كنيم، دارم اينطور عادتش ميدم كه رام بشود ولى پرتوقع نشه كه لازم باشه دائم باهاش بايد وقت بگذرونيم،
الان از تو قفس بيرون نميارمش و كلشو نميخوارونم و ... كه تو تنهاييهاش تو خونه اذيت نشه،
راستى، كنار چند پرنده ديگه باشن، كمك ميكنه كه به استرس و پر كنى نيافته؟؟
در مورد روابطش با پسرم هم، حتما توصيه هاتون رو بكار ميبندم.
در پايان ، اين متن رو با موبايل فرستادم ، موبايل هم گزينه " پاسخ به .." رو نداره.
با سپاس
اولش ممکنه برای ترسوندن یا تست کردن شما اینکار رو کرده باشه اما ادامه این کار به دلیل واکنش شماست . در ادامه سعی کنید واکنشی نشون ندین . کاملا بی تفاوت . طوری نشون بدین که انگار هیچ ترسی ازش و از گاز گرفتنش ندارید
بادوم زمینی هم ندین بهش
طوطی نباید به حال خودش رها بشه . زمانی میتونید مطمئن بشید که طوطی شما مشکلی براش پیش نمیاد که طوطی شما بتونه خودش رو با اسباب بازی های مختلفی که براش میذارید سرگرم کنه . اما در هر صورت نیاز داره ساعاتی رو باهاش در تعامل باشید . پرنده های دیگه هم می تونن با سرو صدا هاشون حواسش رو کمی پرت کنن .. صداهایی که ازشون یاد میگیره هم باید تحمل کنید
درباره پسرتون .. اول از همه به پسرتون یاد بدین کاسکو رو باید به عنوان یه عضو خانواده بپذیره و به حقوقش احترام بذاره . اگه اینو یاد بگیره و اذیتش نکنه طوطی هم بعد از یه مدت که اگه بفهمه پسر شما خطری براش ایجاد نمیکنه حتما ارتباط بهتری باهاش برقرار میکنه . البته به تلاش پسر شما هم بستگی داره .. کنار طوطی هم زیاد نپره و حرکات سریع و ناگهانی نداشته باشه ..
سلام کاسکوی من الان داره تو گلویی میگه و داره سلام رو ناواضح و به صورت جیغ میگه روزی چند بار رخ به رخ باهاش کار کنم که بتونه واضح یاد بگیره البته تو گلویی گفتنش و سلام رو به صورت جیغ گفتن همراه با سوت یعنی سوت هم میزنه و تلاش میکنه سلام هم بگه در روز چقد باهاش کار کنم تا راه بیفته؟
حدود 5 ماه هستش شاید یکم بیشتر یا کمتر تو این زمان تازه داره تو گلویی و کلمه رو جیغی میگه پیشرفت خوبی داشته؟چشاش هم سفید متمایل به کرم هستش تو نور ظبیعی افتاب سفیدی یکم بیشتره
از نظر رام کردن هم میتونم دست به منقارش بزنم و کاملا از قار افتاده و دارم باهاش کار میکنم دستمو دنبال کنه تا جایزه بگیره(طبق اموزش های سپیده خانوم البته پیشرفت زیادی نداشتم )
به نظر شما دوستان پیشرفتم تو این مدت خوب بوده؟و اینکه در روز چقد باهاش کار کنم زیاد وقت نمیکنماین چند روزه واقعا گرفتار بودم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگه بخواد از روی اعتماد کردن بذاره سرشو بخارونید شاید چند ماه طول بکشه ولی
با این مقاله تونستم سر کاسکومو زودتر بخارونم و زودتر بهم اعتماد کرد
http://www.parsipet.ir/thread24488.html
برا صحبت کردنش هم روزی نیم ساعت خوبه هر موقع دیگه گوش نکرد تمرین رو قطع کنید
سلام.وای این کاسکوم صدای جیغای بچه ها رو یاد گرفته همش جیغ میکشه منم وقتی این کارو میکنه یه پارچه سیاه میندازم روش یکم بعد برمیدارم ولی بازم فایده نداشت دعواشم میکنی فایده نداره باید پیکار کنم؟؟؟؟
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)