سلام بر دوستان
انگاری پست من در بین پست های دوستان دیده نشده !!
عزیزان تخم کاسنی و تخم چغندر برای عروس خوبه؟
چه خصوصیاتی دارن ؟ طبع گرم یا سرد ؟
از مقدار مصرف اشون اطلاعی دارید؟
سلام بر دوستان
انگاری پست من در بین پست های دوستان دیده نشده !!
عزیزان تخم کاسنی و تخم چغندر برای عروس خوبه؟
چه خصوصیاتی دارن ؟ طبع گرم یا سرد ؟
از مقدار مصرف اشون اطلاعی دارید؟
دوستان تخم هدوانه خشک شده برای عروس خوبه یا بده ممنون از راهنمایی
سلام دوستان
خوب هستین. عید قربان پیشاپیش مبارک.
یه سوال برام پیش اومده که تا الان اتفاق نیافتاده بود.
جفت من امروز تخم چهارمم گذاشت ولی با اینکه بیشتر اوقات هردو یا تکی داخل لونه هستند و وقتی باهم میاند بیرون و میرم کندلینگ کنم تخم ها سرده و انگار روشون نمیخوابند. اما هروقت در لونه را باز میکنم میبینم هردو خودشونو پف کردند و خوابیدند روی تخم. مشکل کجاست؟؟
سلام.
تا یک هفته ی اول تولد جوجه همون سفیده تخم مرغ آبپز کافیه و از هفته ی دوم به بعد میتونید برای تنوع یک روز تخمه ی ریز و یک روز سفیده تخم مرغ و یک روز هم جوانه گندم د راختیار جفت قرار بدین تا کمکی باشه برای سیر شدن جوجه ها.نیازی به هیچ سبزی و میوه ای هم در این مدت نیست تا دو هفته رو کامل جفت بگذرونن.از هفته ی سوم میتونید بلال و سبزی و میوه رو هم اضافه کنید.این ها همه برای جوجه دیر هضم هستن.
توتال هم هروقت جوجه ها از جفت جدا شدن میتونید استفاده کنید.
سلام.تخم چغندر معتدل هست و بسیار مقوی هست که حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی اما کاسنی طبع سردی داره ولی بسیار تحریک کننده هست برای جفت و از طرفی تقویت کننده ی بسیار خوبی برای نطفه ی نر هست.معمولا عروس هلندی ازشون استقبال نمیکنه اما اگر استفاده کنن خیلی عالی هست.بخصوص تخم کاسنی که علاوه بر خواص تقویتی برای جفت میتونه از چربی آوردن کبدشون هم جلوگیری کنه.
سلام.عید شما هم مبارک.
اختلاف دما با توجه به اینکه رو به سرما میریم در دمای تخم ها چندان محسوس نیست.بهتره از دست زدن به تخم ها خودداری کنید چراکه حرارت انگشت شما میتونه یک شوک دمایی به نطفه وارد کنه و باعث تلف شدنش بشه.بهتره یا کندلینگ کنید تا از سلامت نطفه داخل تخم مطمئن بشید یا تا روز آخر منتظر بمونید و حساسیت بخرج ندید.
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)