سلام
از بچه های تالار کسی برای کنترل فسفات و نیترات در آکواریومش از الکل استفاده کرده؟؟؟؟
سلام
از بچه های تالار کسی برای کنترل فسفات و نیترات در آکواریومش از الکل استفاده کرده؟؟؟؟
یکی از دوستان فروشنده میگفت اگه و د ک ا نیست میشه از الکل 96 یا 97 درصد استفاده کرد؟؟/
من میخواستم الکل سفید 96 درصد بگیرم ولی قبلش گفتم یه سوال از دوستان که تا بحال از این روش استفاده کردن بپرسم
یک بار هم تقریبا 1 میلی لیتر توی آب چکوندم ولی تنها تغییر ظاهری که ایجاد شد در اسکیمر بود که برای 4 ساعت دیگه کف نمیکرد البته بعدش خودش درست شد.
ویرایش توسط candy : 2nd October 2014 در ساعت 02:31 PM
اگر میخواید از منبع کربنی در تانک استفاده کنید اولین موضوع مهم داشتن یه اسکیمر قدرتمنده چود در غیر این صورت اینکار به تانک اسیب های شدیدی میزنه و اگر کنترل شده نباشه در نهایت منجر به مرگ تمام موجودات تانک میشه.یکی از دوستان فروشنده میگفت اگه و د ک ا نیست میشه از الکل 96 یا 97 درصد استفاده کرد؟؟/
من میخواستم الکل سفید 96 درصد بگیرم ولی قبلش گفتم یه سوال از دوستان که تا بحال از این روش استفاده کردن بپرسم
یک بار هم تقریبا 1 میلی لیتر توی آب چکوندم ولی تنها تغییر ظاهری که ایجاد شد در اسکیمر بود که برای 4 ساعت دیگه کف نمیکرد البته بعدش خودش درست شد.
و د ک ا راه خوبیه البته اگر به صورت همیشگی در دسترس شما باشه شکر هم من یه مدت استفاده کردم نمیدونم مشکل چی بوده ولی نتیجه اون چیزی که انتظار میرفت نبود شاید علتش بی ثباتی یا غیر قابل کنترل بودن این روش بوده الان میتونید از ریف بایو فیول برایتول استفاده کنید و به صورت مرتب به تانک اضافه کنید البته اسکیمر قدرتمند اولین قدم در شروع این متد هستش
با سلام و تشکر از پاسخگویی دوستاناگر میخواید از منبع کربنی در تانک استفاده کنید اولین موضوع مهم داشتن یه اسکیمر قدرتمنده چود در غیر این صورت اینکار به تانک اسیب های شدیدی میزنه و اگر کنترل شده نباشه در نهایت منجر به مرگ تمام موجودات تانک میشه.
و د ک ا راه خوبیه البته اگر به صورت همیشگی در دسترس شما باشه شکر هم من یه مدت استفاده کردم نمیدونم مشکل چی بوده ولی نتیجه اون چیزی که انتظار میرفت نبود شاید علتش بی ثباتی یا غیر قابل کنترل بودن این روش بوده الان میتونید از ریف بایو فیول برایتول استفاده کنید و به صورت مرتب به تانک اضافه کنید البته اسکیمر قدرتمند اولین قدم در شروع این متد هستش
مدل اسکیمر رو قبلا گفتم
حالا با توجه به اون میشه از الکل 96 درصد استفاده کرد؟؟؟؟
سلام
خیر این الکل درصد اتانول زیادی داره
از لحاض اسکیمر به مشکل نمیخورید نگران نباشید یه چارت براتون میزارم طبق اون اگه میخواین استفاده کنید به جای الکل و و د ک ا از سرکه استفاده کنید و در زمان استفاده هیچ وقت اسکیمرو خاموش نکنید
هیچ وقت no3 کمتر از 0.5 و فسفات کمتر از 0.02 نشه
برای استفاده از سرکه طبق نمودار اعدادو ضربدر 2 کنید و استفاده کنید مثلا برای 300 لیتر 1.6 میل
فقط دقت کنید که به تستر های دقیقی نیاز دارید
![]()
با تشکر
برای استفاده از شکر، محلولی که آماده میکنم باید تا چه اندازه غلظت داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟
و اینکه مقدار داده شده باید در 1 یا چند مرحله اضافه شود؟؟؟؟؟
از سرکه استفاده کنید بهتره شکر مقدار تجربی داره مقدار تعریف شده ای معرفی نشده براش
طی چند مرحله اضافه شه بهتره سیستم شک بهش وارد نمیشه و فرصت عکس العمل داره فقط به موارد بالا دقت کنید که اور نکنید
دوستان سرکه چند مدل هست. سفید داره. سیاه داره. سرکه سیب هست و شاید خیلی مدلهای دیگه. چه مدلیش رو باید استفاده کرد ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.