سلام احمد جان
اقا من کاری به درست و اشتباهش ندارم و اینو میدونم ک میخوام تانکم مثل تانک شما باشه.اینقدرم این پست ها رو خوندم کلا گیج شدم.
خواهشا واضح و روشن و ساده ساده بگو چیکار کنیم ک کرولاین بزنه و اونطوری پر رنگ و زیبا تولید بشه.
با ارزوی موفقیت![]()
سلام احمد جان
اقا من کاری به درست و اشتباهش ندارم و اینو میدونم ک میخوام تانکم مثل تانک شما باشه.اینقدرم این پست ها رو خوندم کلا گیج شدم.
خواهشا واضح و روشن و ساده ساده بگو چیکار کنیم ک کرولاین بزنه و اونطوری پر رنگ و زیبا تولید بشه.
با ارزوی موفقیت![]()
دوست عزیز شما منابع کلسیم (مثل اضافه نمودن کالک و یا خود کلسیم)رو تامین کنید بهمراه ید و منیزیم حتما کرولاین تشکیل میشه من یک تجربه دیگه هم بگم و اون اینه که سعی کنید یک سنگ کرولاین دار رو با فرچه بتراشید و کرولاینش رو جلوی موج ساز بگیرید اینکار تو تکثیرش و فراگیریش تو تانکتون خیلی تاثیر داره
سلام آقا احمد . امروز وقت کردم و تمامه صفحات و مطالبه مهمتونو خوندم و از بحثها استفاده کردم و از عکساتون لذت بردم . امیدوارم بتونیم از تجربیاته دوستانی مثله شما استفاده کنیم . داداش اگه در بهتر شدنه آکواریومم راهنمایی و مبحثی هستش خوشحال میشم کمکم کنید . خیلی دوست دارم لایوراکام همانند سنگایه شما با طراوت و خوش آبورنگ بشن . موفق و پیروز باشید .
مرسی از لطفتتون من در حد بزاعت اطلاعاتی خودم کمکتون میکنمسلام آقا احمد . امروز وقت کردم و تمامه صفحات و مطالبه مهمتونو خوندم و از بحثها استفاده کردم و از عکساتون لذت بردم . امیدوارم بتونیم از تجربیاته دوستانی مثله شما استفاده کنیم . داداش اگه در بهتر شدنه آکواریومم راهنمایی و مبحثی هستش خوشحال میشم کمکم کنید . خیلی دوست دارم لایوراکام همانند سنگایه شما با طراوت و خوش آبورنگ بشن . موفق و پیروز باشید .
دیشب برای خروس سوپر ورم(کرم زنده) گرفتم فکر کنم خوشش اومد فروشنده میگفت برای رنگ ماهی خیلی خوبه البته روی اروانا و فلاور هورن
سلام احمدجان
به نظر میاد خروست از پارسال زیاد بزرگ نشده چون خروسها رشد سریعی دارن
send by Tapatalk
سلام
لطف میکنی از ساعات نوردهی تانک بگی؟
مون لایت داری؟
اگه داری شب ها تا صبح روشن هستن؟
کلا کامال در مورد نوردهی تانک بگو
ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.