نمیدونستم خطرناکه واسه همین لونه نذاشتم
نمیدونستم خطرناکه واسه همین لونه نذاشتم
سلام یه سوال برام پیش اومده عروس های هلندی وقتی میرن تو پرریزی شاه بالشونم معمولا میوفته اگر تو طبیعت باشن چکار میکنن برای پرواز؟!
پر ریزی چ ربطی داره به جفت گیریشون ک جفت گیری نمیکنند!!
مدت پریزی میشه کاهش داد ؟
بعضی سوالام جدیده شاید کسی اطلاعات نداشته باشه فقط برام سوال شده بود.
سلامسلام یه سوال برام پیش اومده عروس های هلندی وقتی میرن تو پرریزی شاه بالشونم معمولا میوفته اگر تو طبیعت باشن چکار میکنن برای پرواز؟!
پر ریزی چ ربطی داره به جفت گیریشون ک جفت گیری نمیکنند!!
مدت پریزی میشه کاهش داد ؟
بعضی سوالام جدیده شاید کسی اطلاعات نداشته باشه فقط برام سوال شده بود.
همه پرها با هم نمیوفته و برا همین میتونن پرواز کنن
در زمان پر ریزی پرنده کمی بیحال تر از زمان معموله و انرزیش بیشتر برای رشد پرها استفاده میشه تو زمان پر ریزی هم گاهی تخم گذاری میکنن
مدت 6تا8 هفته طول میشکه پر ریزی با استفاده از مکمل میشه رشد پرهارو سریع تر کرد
متاسفانه مکمل کلسیوم تابرنیل پیدا نمیکنم انگار نایاب شده .
دوستان سایت اینترنتی که بشه ازش خرید کرد و مطمئن هم باشه سراغ دارن ؟
سلام بر همگی یه لینک یا مقاله از نحوه رشد عروس میخواستم؟ از زمان نبرون اومدن تا 1 ماهگی
عروس از چند روزگی روی پاش راحت راه میره؟
سلام دوستان.
برای عروس من که نره و تنهاست اگه جمعه تخم هاش دراومد باید چی بهش بدم؟
سلام
برای جوجه های چند روزه نصف سفیده تخم مرغ را در دو نوبت برایش بگذارید . مثلا یک چارم صبح و یک چهارم بعد از ظهر .طوریکه در طول روز علاوه بر ارزن و کتان غذای نرم هم در اختیارش باشد . البته جوجه هر چه بزرگتر میشود نیازش به غذا هم بیشتر خواهد شد. پس وقتی جوجه ها بزرگتر و تعدادشان هم بیشتر شد یکی دو نوبت هم تخمه قهوه ای برایش بگذارید و یا میزان تخم مرغ را بیشتر کنید
بلال به هیچ وجه فعلا ندهید
سبزیجات هم بعضی دوستان نظرشان این هست که یک هفته اول داده نشود البته من خودم ااستفاده می کنم
ممنون خانم پویش؟ بعد تخم مرغ رو باید هرروز بدم؟ تا کی ادامه بدم؟ تشکرسلام
برای جوجه های چند روزه نصف سفیده تخم مرغ را در دو نوبت برایش بگذارید . مثلا یک چارم صبح و یک چهارم بعد از ظهر .طوریکه در طول روز علاوه بر ارزن و کتان غذای نرم هم در اختیارش باشد . البته جوجه هر چه بزرگتر میشود نیازش به غذا هم بیشتر خواهد شد. پس وقتی جوجه ها بزرگتر و تعدادشان هم بیشتر شد یکی دو نوبت هم تخمه قهوه ای برایش بگذارید و یا میزان تخم مرغ را بیشتر کنید
بلال به هیچ وجه فعلا ندهید
سبزیجات هم بعضی دوستان نظرشان این هست که یک هفته اول داده نشود البته من خودم ااستفاده می کنم
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.