یعنی بیماری های ثانویه به دلیل وجود نیتریت
یعنی بیماری های ثانویه به دلیل وجود نیتریت
دوستان کسی نمیخواد جواب ما رو بده ببینیم چه غذایی بخریم؟
سلام خسته نباشین
من هر روز یا یه روز درمیون 30درصد سیفون دارم و چون تو اکوریم لجن خوار ندارم مجبورم هفته یه بارم اکوریم 100درضد سیفن کنم و اکوریم بشورم و حالا ماهیم یه از غذا خوردنم افتادن و همیشه سرشون پاینه و یه جا هستن رو بدن یکیشونم این سری خال های ریز سیاه ریخته دما ابم روی 31 هست وی مشکل دیگم اینه که اکوریم زود بو میگیره چی کار باید کنم؟اینم عکس هاشون
![]()
سلام شما کلا سیکل ازت رو نابود کردید دوستمکل آکواریوم رو میشورید یعنی چی؟ماهیارو انتقال میدید بعد شستشو میدید؟ تعداد ماهیاتون هم کم هست
سلام دوست عزیزغذا نخوردن و خالهای سیاه مال استرس به جای 30درصد سیفون همون یه بار 100درصد سیفون هفتگی رو ادامه بده (آب ازقبل آماده) و از فیلتراسیون خوبی مثل سامپ یا فیلتر سطلی استفاده کنبه نظرم یه خورده شن هم کف تانک بریزی ضرر نداره
اب که از قبل میزارم کنار و زده کلور میزنم تا اماده بشه
اون هفتیم 100 در ضد مجبورم چون شیشه اکوریم یه جوری میشه رفتم لجن خوار بگیرم که لجن خوار معمولی که نمیشه انداخت بهم گفتن لجن خوار شارک کرم خوبه که من گرفتم وقتی کوچیک بود خوب بود ولی بزرگ شد اذیت کرد ماهیمو منم درش اوردم لجن خار رویالم که گرونه دیگه نمیدونم چی بگیرم
من کلا نور برای اکوریم نزاشتم همون نور خونه هست
اگر کاری باید کنم یا چیز خواصی باید بگیرم لطفا بگید که اون کار انجم بدم
شنم چون سیفون سخت میکنه نریختم قبلا شن داشتم بچه ها سایت گفتن نریزی بهتره
اب که از قبل میزارم کنار و زده کلور میزنم تا اماده بشه
اون هفتیم 100 در ضد مجبورم چون شیشه اکوریم یه جوری میشه رفتم لجن خوار بگیرم که لجن خوار معمولی که نمیشه انداخت بهم گفتن لجن خوار شارک کرم خوبه که من گرفتم وقتی کوچیک بود خوب بود ولی بزرگ شد اذیت کرد ماهیمو منم درش اوردم لجن خار رویالم که گرونه دیگه نمیدونم چی بگیرم
من کلا نور برای اکوریم نزاشتم همون نور خونه هست
اگر کاری باید کنم یا چیز خواصی باید بگیرم لطفا بگید که اون کار انجم بدم
شنم چون سیفون سخت میکنه نریختم قبلا شن داشتم بچه ها سایت گفتن نریزی بهتره
اگه شیشه ها جلبک میزنه میتونید از تمیزکننده های مغناطیسی استفاده کنید.
شن نباشه که درسته راحتترید برای سیفون
ولی تعویض کل اب و جابجایی ماهیا اونم دیسکس اصلا کار درستی نیست.
با فیلتراسیون مناسب و هفته ای 50 - 100 درصد هم ماهیا راحتن و هم خودتون
میتونید روزانه 20 درصد سیفون کنید . این هم خوبه
فعلا ماهیاتون بیش از همه چیز استرس دارن. تانکشون زیاد تاریک نباشه
موفق باشید
ویرایش توسط BAHMAN.S : 27th September 2014 در ساعت 10:45 PM
پس ماهیم مشکل خواستی ندارن مثل مریضی؟
برای بوی بد که اکوریم میگیره چه کنم؟
بوی بد؟چه جو بوییبا سیفون حسابی همه چیز درست میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.