30 دقیقه بمون نرم میشهسوالات من ابتداییه / شرمندم
در عرض چند دقیقه پخته میشه ؟ بعد از حرارت دادن باید وقتی دست میزنیم کاملا بین دو انگشت له بشه؟
هر هفته ده تا دونه برای دو تا عروس کافیه؟
--------------
سوال بعدیم اینکه من هر روز دانخوری عروس ها رو فوت می کنم تا پوسته ها از دانه ها جدا بشه
اما الان می بینم که تقریبا پوسته ها کل دانخوری رو گرفتن !! زیرشون هم دانه ها ی کامل وجود داره
عروس میتونه دانه ها رو پیدا کنه یا من هر روز دوبار داخوری رو بوجاری کنم ؟
ممنون
عروس پرنده تنبلیه حتما پوست دانهارو جدا کنید تا گرسنه نمونه یک بار در روز کافیه
جفت اولم ماده خیلی بد رو تخم میخوابه اگه بیرون باشه برق خاموش کنم دیگه داخل نمیره دلیل چیه؟
الان باید چطوری به این جفت برسم که مشکلی براش پیش نیاد؟
سلام
عروس ماده من انگار نمیتونه مدفوع کنه
روی چوب حالت مدفوع کردن میگیره چند لحظه اونجوری میمونه ولی مدفوع نمیکنه
خیلی هم کم غذا میخوره(فقط ارزن و کتان میخوره)
بنظرتون مشکل گوارشی داره؟
جفت اول احتمالا بخاطر ورود جفت جدید به محیط هنوز با شرایط جدید کنار نیومدن و به همین خاطر با خاموش شدن برق میترسن وارد لونه بشن.یک نورکم براشون در نظر بگیرید.
استفاده از قطره کلسیم یک دوره در سال به نظر من واجبه.استفاده از سبزی جعفری هم خیلی واجبه که منبع کلسیمه.سفیده تخم مرغ هم برای تامین پروتیینش خیلی خوبه.هرچند این ها جا گرم نکرده بودن توی لونه و به لونه عادت نداشتن که بخوان برن توی لونه تخم بگذارن.
اقای اسکندری منظور شما از یک دوره کلسیم چند روزه و چطوری باید بدم یک سوال دیگه جفت جدید کی شروع کنم به تقویت الان که تخم میزاره میتونم کلسیم بدم یا بزارم تخم گذاری تموم بشه بعد کلسیم بدم؟جفت اول احتمالا بخاطر ورود جفت جدید به محیط هنوز با شرایط جدید کنار نیومدن و به همین خاطر با خاموش شدن برق میترسن وارد لونه بشن.یک نورکم براشون در نظر بگیرید.
استفاده از قطره کلسیم یک دوره در سال به نظر من واجبه.استفاده از سبزی جعفری هم خیلی واجبه که منبع کلسیمه.سفیده تخم مرغ هم برای تامین پروتیینش خیلی خوبه.هرچند این ها جا گرم نکرده بودن توی لونه و به لونه عادت نداشتن که بخوان برن توی لونه تخم بگذارن.
ویرایش توسط Hussein : 24th September 2014 در ساعت 09:56 PM
من خودم یک ماه مونده به تاریخی که میخوام لونه بگذارم سه روز درمیون چهار قطره کلسیم توی آبشون حل میکنم.تا زمانی که تخم گذاری شروع بشه که دیگه قطع میکنم.
انشالله تقویت باشه برای بعد تخم گذاری.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.