از کنار قفسشون رد که میشم میان نزدیک از قفس بالا میرن هی آواز میخونن انگار یه چی نیاز دارن . الان لونه رو هم که برداشتم مدام دارن میخونن به نشانه ی اعتراض قبلنا این موقع شب میخابیدن الان مدام جیک جیک میکنن. نر هم از موقعی که اینطوری شده نزدیک قفس بشی اصلا نمیترسه تکون نمیخوره ولی تحرک خودشو داره.
بعد از یک سال لونه برداشته شده . این رفتارها بعید نیس ازشون .
ب مرور ب حالت عادی و معمولی برمیگردن .
فقط کمی صبور باشید و با رسیدگی عالی چ از نظر نظافت قفس چ از نظر غذا هیچی براشون کم نذارید تا جبران مافان بشه .
پرهاش بیشتر ریخته. هی خودش رو میخارونه امروز بردمش دامپزشکی متخصصش نبود گفتن اول هفته میاد فردا مییبرمش خدا کنه مشکل خاصی نباشه![]()
سلام دوست عزیز شماره یک ماده وشماره دو نره از حلقه دور چشماشون ماده بیضی شکله ونره گرده خودت هم خوب نگاه کن
دوست عزیز می تونی از تله سهره که پرنده فروشیهادان استفاده کنی اگه تله خریدی به قفس فنجا بچسبون و با اون تله بگیرشون
دوست عزیز شما داری جواب چه کسی رو میدی دقیقا؟از پاسخ با نقل قول استفاده کنید.
سلام به همه دوستان . من یه فنچ نر دو ماهه دارم که خودم جوجه کشیش کردم . از حدود 1 ماهگی که دونخور شد از پدر مادرش جداش کردم . از اون به بعد تو یه قفس تنهاست .از اون اول هم یه خونه براش گذاشتم. تا 5 روز پیش حالش خوب بود و آواز می خوند ولی الان 5 روزه که همش سرش تو پرشه و چرت می زنه وقتی هم که چرت می زنه قلبش خیلی تند می زنه. قبلا روی نیهای قفس چرت می زد ولی از دیروز میره زیر روزنامه های کف قفس چرت می زنه . یعنی مشکلش چی می تونه باشه؟ تغذیه اش هم همون ه استاندارده که بچه ها گفتن.در ضمن از همون اول ( 5ماه پیش که تازه فنچامو گرفتم) تو تراس به دیوار وصلشون کردم (1.5 متری زمین) و کلا شب و روز تو تراس هستن.![]()
سلام به همه دوستان . من یه فنچ نر دو ماهه دارم که خودم جوجه کشیش کردم . از حدود 1 ماهگی که دونخور شد از پدر مادرش جداش کردم . از اون به بعد تو یه قفس تنهاست .از اون اول هم یه خونه براش گذاشتم. تا 5 روز پیش حالش خوب بود و آواز می خوند ولی الان 5 روزه که همش سرش تو پرشه و چرت می زنه وقتی هم که چرت می زنه قلبش خیلی تند می زنه. قبلا روی نیهای قفس چرت می زد ولی از دیروز میره زیر روزنامه های کف قفس چرت می زنه . یعنی مشکلش چی می تونه باشه؟ تغذیه اش هم همون ه استاندارده که بچه ها گفتن.در ضمن از همون اول ( 5ماه پیش که تازه فنچامو گرفتم) تو تراس به دیوار وصلشون کردم (1.5 متری زمین) و کلا شب و روز تو تراس هستن.
سلام ب پارسی پت خوش آمدید
پرنده های آزاد مثل گنجشک و یا کریم میتونن ب قفسشون نزدیک شن ؟؟؟
قفسشون در فضای بازه ؟؟؟
99% پرنده های آزاد ، حامل بیماری خطرناکی ب نام نیوکاسل هستن .
گاهی اوقات یکبار تماس یاکریم با پرنده ها ، باعت انتقال این بیماری ب پرنده ی میزبان میشه .
متاسفم بابت این موضوع ولی احتمال خیلی قوی پرنده تون ب بیماری نیوکاسل مبتلا شده ک ....
هر چ سریعتر ب دامپزشک مراجعه کنید ان شالله ک بتونن پرنده تون رو درمان کنن .
سلام 1 غذایی واسه زمان رو تخم نشستن بهم میدین دوستان؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.