پمپ هم خاموش بوده ولی آب تخلیه نشده،هفته پیش 50درصد آبو سیفون کردم الانم 90 درصدشو دارم سیفون میکنم
بهترین را تست گرفتنه و شما پمپ رو روشن کنید اگه آمونیاک داشتید که یعنی سیکل از ابتدا داره راه اندازی میشه و با استفاده از باکتری زنده یک هفته تا ده روز طول میکشه و اگه بعد دو سه روز آمونیاک و نیتریت نداشتید و یا مقدار اون خیلی کم بود به این معنیه که سیکل به طور کامل به هم نخورده و بعد سه چهار روز چرخه کامل میشه ولی اگه عجله داری حتما از باکتری زنده استفاده کنید
send by Tapatalk
گفتم ویرایش نکنم نکنم پست قبلیم رو بهتره 90 درصد سیفون خیلی زیاده و اگه سیکل به هم نخورده باشه همین الان داری به هم میزنیش و یه شک داری وارد میکنی با این سیفون
سیفون حداکثر 30 درصد و حداقل سه روز باید بین دو سیفون فاصله باشه و اگه هیچ آبزی نداری مثل الان شما حداکثر 50 درصد سیفون کنید
send by Tapatalk
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی با kh داشتم. پایبن بود kh م
هفته پیش که محلول kh buffer شرکت برایتول خریدم روزی 5 میلی لیتر اضافه میکنم ولی kh بالا نیومده هنوز رو 6ه
سلام
با چه تستری تست میزنید ؟ چطور تست میزنید ؟ بقیه پارامترها مثل شوری ، کلسیوم و منزیوم چنده ؟
send by Tapatalk
با تستر sera
تستر رو تست زدم سالمه
شوری 1.23
تست کلسیم منیزیم ندارم
نیترات 3
امونیاک و فسفات ۰
سلام
چه پیشنهادهایی برای اسکیمر آکواریوم نانو دارید؟
ذرات داخل آب رو جذب کامل میکنه؟
تستر سرا دقیق نشون نمیده مخصوصا که شش ماه وبیشتر از تاریخ باز شدنش گذشته باشه
به هر حال یا تستر خرابه و یا محلول برایت ول
کلسیوم و منزیوم رو هم بدید براتون تست بزنن چون اینها همه با هم رابطه دارن
send by Tapatalk
با سلام...این جانیت کاپ رو هفته پیش به تانک اضافه کردم. هنوز درست باز نمیشه.فروشنده گفت 2هفته طول میکشه تا توی تانک باز بشه و گفت توی تانک منم هنوز اون باری که اوردم و شما هم یکیش رو خریدین هنوز باز نشدن.
اینطبیعی هست به نظر اساتید؟![]()
سلام دوست عزیز
من خودم تا بحال این ماشروم جاینت کاپ را نداشتم ولی جزء مرجانهای هست که شرایط نگهداری آسونی داره
معمولا مرجانها حدود یکی دو هفته طول میکشه تا به شرایط جدید عادت کنن و ابعاد اصلی خودشونو نشون بدن
این ماشروم احتیاج به فضایی باز و جریان کم داره تا بتونه باز بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.