سلام.جفت شما لونه دارن؟با سلام
ببخشید که سوالات من ابتدایی است
تا دیروز عروس هام خیلی خوب مبخوندن . نر هم موقع خوندن پاهاش رو به چوب نشیمن می زد (بالا بردن و پایین آوردن) . ماده هم جواب آواز میداد
امروز اصلا صداشون در نمیاد چرا ؟
غذا هم خوب مبخورن . مدفوع هم طبیعیه
آیا جایی اشکال داره یا طبیعیه
ممنون
ارسال شده از HUAWEI G525-U00 با استفاده از تپاتالک 2
امروز ماده درست حسابی روی تخم ها نخوابید الانم یک ساعتی هست هر دوتاشون بیرونن ماده بیقراره به نظرتون مشکل چیه چرا این کارو میکنن؟
سلام بر دوست خوبم آقای اسکندری
بله جناب اسکندری، لانه داره
یعنی از وقتی که این خوشگل ها رو خریدم لانه روی قفس نصب بود. و نگهداری کننده قبلی اش هم می فرمودن که جفت گیری می کنن
منم خودم دوبار جفت گیری اشون رو دیدم .
خیلی هم خوب میخوندن تا امروز
جیره اشون رو هم عوض نکردم. فقط دیروز کمی سیب دادم که خوب هم استقبال کردن
کف دریا رو هم عالی می خورن
دمای اتاق هم به خاطر خنک شدن هوا از 28 آمده تقریبا روی 25
انشالله به زودی تخم میذارن.خوندن واسه اعلام موجودیت نر و نشون دادن مستیش هست.وقتی جفت آماده ی تخم گذاری میشن وسرگرم جاگرم کردن میشن مثل سابق نمیخونن دیگه.سلام بر دوست خوبم آقای اسکندری
بله جناب اسکندری، لانه داره
یعنی از وقتی که این خوشگل ها رو خریدم لانه روی قفس نصب بود. و نگهداری کننده قبلی اش هم می فرمودن که جفت گیری می کنن
منم خودم دوبار جفت گیری اشون رو دیدم .
خیلی هم خوب میخوندن تا امروز
جیره اشون رو هم عوض نکردم. فقط دیروز کمی سیب دادم که خوب هم استقبال کردن
کف دریا رو هم عالی می خورن
دمای اتاق هم به خاطر خنک شدن هوا از 28 آمده تقریبا روی 25
اگر برای جفتی که تازه تخم پوچ گذاشتن و دوباره شروع به جفت گیری کردن(هر دو سه روز کاهو هم داده میشه ) لونه نگذاریم چه اتفاقی میافته؟
سلاممن نظرم این هست.لونه رو ۴۵ روز بردارین و اگر پرریزی نکردن ۴۵ روز دیگه بذارید.
ده روز اول فقط تخم کتان و ارزن و سبزیجات.
ده روز دوم جوانه ها اضافه بشن و از اون به بعد کافیشه و شاهدانه و تخمه اضافه کن.حتی اگر زودتر از۴۵ روز هم دیدی در روز بیشتر از سه چهاربار جفت گیری میکنن توی ده روز سوم لونه رو میتونی بذاری.
الانم که لونه رو برمیداری اگر ماده تخم در بدنش باشه کف قفس میگذاره که میتونی فوری لونه رو نصب کنی.
مگه امکان داره اینها الان یک ماه پرربیزیشون تموم شده
دوباره برن تو پرریزی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 15 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.